Sada grilovacího nářadí Camp Chef

Sada grilovacího nářadí Camp Chef

Sada grilovacího nářadí Camp Chef

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 750 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sada grilovacího nářadí Camp Chef - popis produktu

Sada grilovacího nářadí Camp Chef Grilování je snadnější, pokud máte to správné nářadí. Tato 5-dílná sada obsahuje nejběžnější nářadí pro grilování a vaření. Vše je navíc velmi přehledně organizováno v přenosné textilní tašce. Skvělá sada pro grilování, kempování a domácnost. Vyrobeno z kvalitní ušlechtilé oceli, pogumované rukojeti dobře padnou do ruky a poskytují pevný a jistý úchop. Vyjma nože má veškeré náčiní očko na zavěšení. Sada obsahuje grilovací obracečku se sešikmenými hranami (18 cm) kuchařský nůž Santoku 18 cm z tvrzené ušlechtile oceli grilovací kleště se zavíracím mechanismem mělká naběračka přenosná taška. Vaření » Kempingové nádobí » Sada grilovacího nářadí Camp Chef

Produkt Sada grilovacího nářadí Camp Chef patří do skupiny produktů Sady nářadí, patří značce Camp Chef, naleznete jej v e-shopu Gamisport.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Grilovací nářadí od značky Camp Chef v nabídce e-shopu Gamisport.cz.

Produkt Sada grilovacího nářadí Camp Chef lze nalézt mezi produkty ve skupině Nádobí na grilování, vyrábí jej značka Camp Chef, naleznete ho u prodejce Gamisport.cz.

Sada grilovacího nářadí Camp Chef - parametry produktu

Sada grilovacího nářadí Camp Chef - historie ceny a dostupnosti

Sada grilovacího nářadí Camp Chef - další zajímavé produkty

Sada grilovacího nářadí Camp Chef - jak nakoupit nejvýhodnější?