Sada - Fabulo bavlnená napínacia plachta s otvorom na tvár a bavlnený poťah na podhlavník

Sada - Fabulo bavlnená napínacia plachta s otvorom na tvár a bavlnený poťah na podhlavník

Sada - Fabulo bavlnená napínacia plachta s otvorom na tvár a bavlnený poťah na podhlavník

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 629 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sada - Fabulo bavlnená napínacia plachta s otvorom na tvár a bavlnený poťah na podhlavník - popis produktu

Bavlněná napínací plachta Fabulo s otvorem na obličej: Bavlněná napínací plachta Fabulo s otvorem na obličej z měkkého a příjemného materiálu zajišťuje luxusní komfort. Je vhodná pro všechny masážní stoly. Je vyrobena ze 100% bavlny. Díky gumičce po obvodu se dokonale přizpůsobuje každému masážnímu stolu. Materiál: 100% bavlna Barva: béžová Rozměry plachty: 76 x 192 cm Možnost prát opakovaně v pračce. Bavlněný potah Fabulo na podhlavník: Bavlněný potah Fabulo chrání čalounění podhlavníku masážního stolu. Díky univerzální velikosti je vhodný pro všechny masážní stoly s podhlavníkem. Pružný pás po obvodu potahu zaručuje pohodlné a snadné používání povlečení na podhlavník. Hladký a měkký potah je speciálně navržen tak, aby se zabránilo mačkání tkaniny. Odolný elastický materiál zaručuje dlouhodobé používání. Díky gumičce po obvodu je manipulace s povlečením velmi jednoduchá a snadno se snímá. Materiál: 100% bavlna Barva: béžová 4 kusy v balení Potah je vyroben ze 100% bavlny. Možnost prát v pračce při 60 °C. Nežehlit! Potah zůstává měkký, elastický a je stálobarevný dokonce i při častém praní.

Produkt Sada - Fabulo bavlnená napínacia plachta s otvorom na tvár a bavlnený poťah na podhlavník patří do skupiny produktů Napínací potahy, patří pod značku Fabulo, v nabídce prodejce Fabulo.cz.

Sada - Fabulo bavlnená napínacia plachta s otvorom na tvár a bavlnený poťah na podhlavník - parametry produktu

Sada - Fabulo bavlnená napínacia plachta s otvorom na tvár a bavlnený poťah na podhlavník - historie ceny a dostupnosti

Sada - Fabulo bavlnená napínacia plachta s otvorom na tvár a bavlnený poťah na podhlavník - další zajímavé produkty

Sada - Fabulo bavlnená napínacia plachta s otvorom na tvár a bavlnený poťah na podhlavník - jak nakoupit nejvýhodnější?