Sada 4 pohárků na himálajskou sůl na podnose

Sada 4 pohárků na himálajskou sůl na podnose

Sada 4 pohárků na himálajskou sůl na podnose

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 839 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sada 4 pohárků na himálajskou sůl na podnose - popis produktu

Sada 4 pohárků na himálajskou sůl na podnoseDokonalý způsob, jak servírovat např. tequilu v čistě přírodních sklenicích z himálajské soli. Sůl je přirozeně antibakteriální a mimořádně stabilní, což znamená, že je vhodná pro vícenásobné použití.Atraktivní doplněk každé barové skříňky nebo jako dárek ke Dni otců! Sada 4 sklenic na himálajskou sůl se prodává s podnosem z přírodního vyřezávaného dřeva na servírování v dárkové krabičce.K čištění stačí otřít vlhkým hadříkem a nakonec osušit.Nepoužívejte žádné čisticí prostředky!Nemyjte pod tekoucí vodou ani v myčce nádobí!Pro čištění stačí jemně opláchnout vodou a poté osušit hadříkem!Hmotnost nádoby: 200 g Velikost sklenice: velikost sklenice: 7,5 cm x 3 cm Hmotnost zásobníku se čtyřmi šálky: 1 100 g

Tento produkt se nachází v kategorii Sada sklenic v nabídce e-shopu Dareckyukatky.cz.

Produkt Sada 4 pohárků na himálajskou sůl na podnose lze nalézt mezi produkty ve skupině Sklenice na víno, v nabídce prodejce Dareckyukatky.cz.

Sada 4 pohárků na himálajskou sůl na podnose - parametry produktu

Sada 4 pohárků na himálajskou sůl na podnose - historie ceny a dostupnosti

Sada 4 pohárků na himálajskou sůl na podnose - další zajímavé produkty

Sada 4 pohárků na himálajskou sůl na podnose - jak nakoupit nejvýhodnější?