Sada: 2 odpadkové koše 60 l, zelené a šedé víko + vozík

Sada: 2 odpadkové koše 60 l, zelené a šedé víko + vozík

Sada: 2 odpadkové koše 60 l, zelené a šedé víko + vozík

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 809,75 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sada: 2 odpadkové koše 60 l, zelené a šedé víko + vozík - popis produktu

Praktické řešení třídění odpadu. Set se skládá ze 2 odpadkových košů, klasického víka, víka na pantech s otvorem pro vhazování plechovek a vozíku s otočnými kolečky.Zjednodušte třídění a sběr odpadu pomocí tohoto praktického setu. Set se perfektně hodí do kantýn, kanceláří a všech ostatních míst, kde je zapotřebí jednoduchý systém třídění odpadu. Vozík je vyroben z bílé lakovaného ocelového plechu. Pomůže vám s převážením odpadkových košů, když např. potřebují vynést nebo umýt. Koše a víka jsou vyrobeny z polypropylenu odolného vůči nárazům. Po kratších stranách mají odpadkové koše držadla, za která se dají lehce zvedat. 2 rozdílné typy vík jasně naznačí, jaký druh odpadu do kterého koše patří, snadno díky nim okamžitě vytřídíte plechovky a lahve. Klasické šedé víko zabrání v rozšíření nepříjemnému zápachu. Má zapuštěný úchyt, za který ho lze snadno zvedat z koše. Zelené víko má nahoře otvor pro vhazování plechovek a lahví. Díky pantům po otevření zůstává ve vztyčené poloze.

Produkt Sada: 2 odpadkové koše 60 l, zelené a šedé víko + vozík patří do skupiny produktů Odpadkové koše, barevná verze je white v nabídce e-shopu Ajprodukty.cz.

Sada: 2 odpadkové koše 60 l, zelené a šedé víko + vozík - parametry produktu

Barvawhite
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka540
Výška180
Hloubka480
Hmotnost5.2
KategorieZelenina, Vozíky, Odpadkové koše
Barvawhite
E-shopAjprodukty.cz

Sada: 2 odpadkové koše 60 l, zelené a šedé víko + vozík - historie ceny a dostupnosti

Sada: 2 odpadkové koše 60 l, zelené a šedé víko + vozík - další zajímavé produkty

Sada: 2 odpadkové koše 60 l, zelené a šedé víko + vozík - jak nakoupit nejvýhodnější?