Ruční řezačka dlaždic o výkonu 1400W

Ruční řezačka dlaždic o výkonu 1400W

Ruční řezačka dlaždic o výkonu 1400W

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 329 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ruční řezačka dlaždic o výkonu 1400W - popis produktu

Fréza je vyrobena z nejkvalitnějších komponentů. Kryt je vyroben z kvalitního plastu a řezná hlava a kryt čepele jsou vyrobeny z hrubého odlitku. To zaručuje spolehlivost a odolnost vůči mechanickému poškození. Spodní deska je vyrobena ze silné oceli a je odolná vůči deformaci a mechanickému poškození. Zaručuje stabilní řez a snadné vedení frézy po řezaném materiálu. Tvar spodní desky navíc umožňuje připevnění speciálních vodítek k frézám, které umožňují řezání pod různými úhly. Řezačka byla uzpůsobena pro práci při velkém zatížení, využívá velmi účinného systému odvodu tepla. Rukojeti fréz jsou profilovány tak, aby minimalizovaly únavu při práci se zařízením. Implementován byl také zámek spínače, který usnadňuje dlouhou práci s frézou. Velkou výhodou frézy je také relativně nízká hmotnost a dobré vyvážení těžiště. Ovládání frézy je jednoduché a příjemné. Fréza je vybavena možností nastavení hloubky řezu nahoru a dolů. Máme tedy možnost mělkých i hlubokých řezů. K přístroji je dodáván kvalitní kotouč pro řezání dlaždic o průměru 125 mm. Kvalita kotouče vám umožní provádět spoustu řezů do různých materiálů a připravit zařízení pro práci hned po vybalení z krabice. Součet balení: 2x kotouč 125 x 7 x 22,23 mm 2x redukční kroužek na štít Sada klíčů pro ovládání nářadí Originál balení Návod k použití Technické parametry: Napájení: 230V / 50Hz Maximální výkon: 1400W Otáčky: 13 000 ot./min Průměr kotouče: 125 mm Maximální hloubka řezu: 45° - 26 mm / 90° - 40 mm

Produkt Ruční řezačka dlaždic o výkonu 1400W patří do skupiny produktů Řezačky na dlažbu v nabídce e-shopu Dumdekorace.cz.

Ruční řezačka dlaždic o výkonu 1400W - parametry produktu

Ruční řezačka dlaždic o výkonu 1400W - historie ceny a dostupnosti

Ruční řezačka dlaždic o výkonu 1400W - další zajímavé produkty

Ruční řezačka dlaždic o výkonu 1400W - jak nakoupit nejvýhodnější?