Rozkošný koberec s hvězdami #5619468

Rozkošný koberec s hvězdami #5619468

Rozkošný koberec s hvězdami #5619468

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 269 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Rozkošný koberec s hvězdami - popis produktu

Koberce Fiesta jsou vyráběny z přízí Calping Frize, které vytvářejí husté rouno o výšce 9 milimetrů a gramáži 1600 gr/m2. Polypropylenová (PP) vlákna jsou díky speciální technologii výroby Heat Set velmi měkká na dotek a zároveň odolná vůči deformaci a oděru, připomínající vlnu. Série je charakteristická svým moderním designem - geometrickými tvary a výraznými barevnými kombinacemi béžové, hnědé a šedé. Výjimečné vlastnosti koberců této kolekce jsou vysoká hustota vláken, vysoká odolnost a stálost barvy, textury nebo vlákna. Další velkou předností koberce je jeho vzhled, díky kterému se hodí téměř do všech interiérů. Koberce se vyznačují dlouhou životností, nenáročnou údržbou a snadným čištěním, pokud se zašpiní. OEKO-TEX Standard 100 je certifikát, který označuje materiály a výrobky splňující přísná mezinárodní kritéria kvality a zdravotní nezávadnosti na všech úrovních výroby (výroba, tkaní...). Specifikace: Certifikát: OEKO-TEX Materiál: 100% frise Barva: žlutá Tvar: obdélník Gramáž: 1600 g/m² Výška závitu: 9 mm

Produkt Rozkošný koberec s hvězdami #5619468 lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětské koberce, barevné provedení je béžová v nabídce e-shopu Dumdekorace.cz.

Rozkošný koberec s hvězdami - parametry produktu

BarvaBéžová
Rozměr kobercůŠířka: 140 cm | Délka: 190 cm
KategorieKoberce, Dětské koberce
Barvabéžová
E-shopDumdekorace.cz

Rozkošný koberec s hvězdami - historie ceny a dostupnosti

Rozkošný koberec s hvězdami - další zajímavé produkty

Rozkošný koberec s hvězdami - jak nakoupit nejvýhodnější?