Rotační úklidový set Clean Twist extra soft XL #4842707

Rotační úklidový set Clean Twist extra soft XL #4842707

Rotační úklidový set Clean Twist extra soft XL #4842707

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Rotační úklidový set Clean Twist extra soft XL - popis produktu

Rotační úklidový set pro mytí všech typů podlah (lamino, parkety, dřevo, vinyl, dlažba aj.). Model je vybavený vědrem a velkou rotační komorou s ochranným límcem proti stříkání vody z vědra. Úklidový set si zamilujete pro jeho jednoduchost a schopnost. Rotační systém umístěný v rukojeti umožňuje ukončit proces ždímání kdykoliv. Teleskopická násada je kompatibilní s CLICK Systemem a je nastavitelná od 90 – 130 cm. Díky flexibilnímu kloubu a nízkému profilu mopu dokážete vytřít i méně dostupná místa pod nábytkem nebo postelí. Rotace mopu 360° umožňuje praktické vytírání do osmiček. Návlek je umístěný po celé délce stírací plochy.  Jednoduché a spolehlivé uchycení k mopu prostřednictvím patentek. Šířka mopu je 42 cm. Objem vědra 20 l. Návleky jsou vyměnitelné a lze je prát v pračce bez použití aviváže.Pro mytí všech typů podlahPro vytírání bez námahy a mokrých rukouVelká rotační komora s ochranným límcem proti stříkání vodyRotační systém umístěný v rukojeti pro snadnou a rychlou obsluhuTeleskopická násada v nastavení od 90 – 130 cmKompatibilní s CLICK SystémRotace mopu 360°Obsluha i těch nejméně dostupných místVyrobila německá společnost LEIFHEIT.

Produkt Rotační úklidový set Clean Twist extra soft XL #4842707 lze nalézt mezi produkty ve skupině Rotační mopy, patří značce LEIFHEIT.

Rotační úklidový set Clean Twist extra soft XL - parametry produktu

KategorieRotační mopy
ZnačkaLEIFHEIT

Rotační úklidový set Clean Twist extra soft XL - historie ceny a dostupnosti

Rotační úklidový set Clean Twist extra soft XL - další zajímavé produkty

Rotační úklidový set Clean Twist extra soft XL - jak nakoupit nejvýhodnější?