ROLY MELBOURNE Pánská sportovní mikina royal melírová XXL

ROLY MELBOURNE Pánská sportovní mikina royal melírová XXL

ROLY MELBOURNE Pánská sportovní mikina royal melírová XXL

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ROLY MELBOURNE Pánská sportovní mikina royal melírová XXL - popis produktu

MELBOURNE pánská sportovní mikina je skvělou volbou pro ty, kdo hledají pohodlný a stylový kousek oblečení pro sport i volný čas. S dlouhým raglánovým rukávem poskytuje volnost pohybu a pohodlí. Kontrastní provedení zakrytých švů na vnitřní straně výstřihu zajišťuje zesílení a odolnost. Česaná vnitřní strana dodává mikině měkkost a teplo, což je skvělé pro chladnější dny. Obrácený poloviční zip tón v tónu s reflexním detailem přidává mikině moderní vzhled a zlepšuje viditelnost za horších světelných podmínek. Manžety s otvorem na palec a zadní díl lehce delší než přední jsou praktické prvky, které zvyšují komfort nošení. Mikina je k dostání v různých barvách, takže si každý může vybrat svou oblíbenou. Reflektivní doplňky na zadním díle poskytují další bezpečnostní prvek pro nošení za soumraku nebo ve špatných světelných podmínkách. Materiál: 94% polyester / 6% elastan Gramáž: 200 g/m2  Pánská sportovní mikina s dlouhým raglánovým rukávem

Produkt ROLY MELBOURNE Pánská sportovní mikina royal melírová XXL patří do skupiny produktů Pánské mikiny od značky ROLY, velikost odpovídá označení 2XL, v barvě modrá, naleznete ho u prodejce Inzep.cz.

ROLY MELBOURNE Pánská sportovní mikina royal melírová XXL - parametry produktu

Barvamodrá
Velikost oděvuXXL
VelikostXXL
KategorieMikiny, Mikina, Pánské mikiny
ZnačkaROLY
Velikost2XL
Barvamodrá
E-shopInzep.cz

ROLY MELBOURNE Pánská sportovní mikina royal melírová XXL - historie ceny a dostupnosti

ROLY MELBOURNE Pánská sportovní mikina royal melírová XXL - další zajímavé produkty

ROLY MELBOURNE Pánská sportovní mikina royal melírová XXL - jak nakoupit nejvýhodnější?