Revlon One-Step Volumizer RVDR5222MUKE, mint

Revlon One-Step Volumizer RVDR5222MUKE, mint

Revlon One-Step Volumizer RVDR5222MUKE, mint

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 899 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Revlon One-Step Volumizer RVDR5222MUKE, mint - popis produktu

Kulmofén Revlon One-Step Volumizer RVDR5222MUKE, mint:Užijte si každodenní péči o své vlasy s kulmofénem REVLON. Požadovaný styling si vytvoříte snadno a rychle. Příkon nabízeného kulmofénu je 800 W. Vybírat můžete ze 2 rychlostí a mezi 3 teplotami podle druhu účesu. REVLON kulmofén vám nabízí správnou teplotu vysoušení, což eliminuje poškozování vlasů teplem. Třešničkou je elegantní design, který dolaďuje modrá barva. Zásadní vlastnosti kulmofénu Revlon One-Step Volumizer RVDR5222MUKE, mint S každodenné úpravou vlasů vám pomůže kulmofén REVLON Rychle a jednoduše vytvoříte požadovaný styling K dispozici budete mít 2 rychlosti Efektivní vysoušení vlasů zajistí příkon 800 W Podle zvoleného účesu vyberete jednu ze 3 teplot Chladný vzduch slouží k zafixování výsledného účesu bez použití laku na vlasy

Produkt Revlon One-Step Volumizer RVDR5222MUKE, mint lze nalézt mezi produkty ve skupině Péče o vlasy, patří značce REVLON, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kulmofeny na vlasy, vyrábí jej značka REVLON, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Revlon One-Step Volumizer RVDR5222MUKE, mint - parametry produktu

Revlon One-Step Volumizer RVDR5222MUKE, mint - historie ceny a dostupnosti

Revlon One-Step Volumizer RVDR5222MUKE, mint - další zajímavé produkty

Revlon One-Step Volumizer RVDR5222MUKE, mint - jak nakoupit nejvýhodnější?