Resident Evil 7: Biohazard (Gold Edition) [Steam]

Resident Evil 7: Biohazard (Gold Edition) [Steam]

Resident Evil 7: Biohazard (Gold Edition) [Steam]

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 289 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Resident Evil 7: Biohazard (Gold Edition) [Steam] - popis produktu

Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition obsahuje základní hru plus všechny 3 dosud vydané DLC   Hra Resident Evil 7 určuje nový kurz pro sérii Resident Evil, při tom jak působí na kořeny série a otevírá dveře skutečně strašidelnému hororovému zážitku. Hra se odehrává ve zlověstném sídle na plantáži v moderní době amerického venkově a po dramatických událostech ve hře Resident Evil 6, úplně ale poprvé hráči zažijí hrůzy přímo z pohledu první osoby. Hra zosobňuje ikonické herní elementy průzkumu a napjaté atmosféry, která poprvé označila žánr hororových her o přežití před dvaceti lety. Hra Resident Evil 7 doručuje znepokojivě realistický zážitek, který definuje celou příští éru v hororových hrách.   Otevírá se brána do nové éry hororu Další velké pokračování uznávané série Resident Evil přichází s dramatickou změnou pro PC, next-gen konzole a PlayStation VR.   Návrat ke kořenům Resident Evil 7 doručí zážitek připomínající původní tituly, bude zahrnovat průzkum, hádanky a realistickou napjatou atmosféru. Také nabídne úplně předělání herních systémů, čímž požene zážitek z hororu na vyšší úroveň.   Pohlcující, instinktivní horor Změna na pohled z první osoby dělá ze strašidelného hororu osobní záležitost. Zážitek s PlayStation VR zvyšuje mrazivou atmosféru ještě víc.   Vytvořená od základů na RE Engine Zcela nový engine, který je kompatibilní s VR technologií spolupracuje se špičkovými audio a vizuálními technologiemi, čímž vytvářejí znepokojivě realistický zážitek pro neslýchané úrovně pohlcení hrou. Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition obsahuje: Hru Resident Evil 7: Biohazard DLC Banned Footage Vol. 1 DLC Banned Footage Vol. 2 DLC End of Zoe Jedná se o digitální verzi hry Resident Evil 7: Biohazard (Gold Edition), kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.  

Produkt Resident Evil 7: Biohazard (Gold Edition) [Steam] lze nalézt mezi produkty ve skupině GPS navigace, patří pod značku Capcom Entertainment v nabídce e-shopu PlayGoSmart.cz.

Resident Evil 7: Biohazard (Gold Edition) [Steam] - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribuceelektronická
KategorieGPS navigace
ZnačkaCapcom Entertainment
E-shopPlayGoSmart.cz

Resident Evil 7: Biohazard (Gold Edition) [Steam] - historie ceny a dostupnosti

Resident Evil 7: Biohazard (Gold Edition) [Steam] - další zajímavé produkty

Resident Evil 7: Biohazard (Gold Edition) [Steam] - jak nakoupit nejvýhodnější?