Reflex One Stop Xtreme

Reflex One Stop Xtreme

Reflex One Stop Xtreme

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 953 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Reflex One Stop Xtreme - popis produktu

Gainer Reflex One Stop Xtreme: Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu Reflex One Stop Xtreme 2,03 kg Gainer Reflex One Stop Xtreme je vhodný pro silové i vytrvalostní sportovce. Obsahuje syrovátkový proteinový koncentrát i mléčný protein, díky čemuž se v jeho 100 g ukrývá 38 g bílkovin. Součástí gaineru je rovněž L-leucin, beta alanin, L-taurin, komplex enzymů Digezyme, hořčík, železo, zinek, selen, chrom, BCAA, kreatin monohydrát, glutaminové peptidy i vitamíny A, D3, C, B6, B12, thiamin, riboflavin, niacin, biotin a kyselina pantothenová. Gainer Reflex One Stop Xtreme stačí smíchat s vodou a užívá se 2krát denně. Klíčové vlastnosti gaineru Reflex One Stop Xtreme Gainer určený pro sportovceVe variantách s různou příchutíObsahuje syrovátkový proteinový koncentrát i mléčný proteinVe 100 g se ukrývá 38 g bílkovin Součástí gaineru je L-leucin, beta alanin, L-taurin, komplex enzymů Digezyme a BCAANechybí v něm minerály a vitamínySnadno se připravujeV balení o hmotnosti 2,03 kg Jelikož nám současná legislativní opatření EU neumožňují podat vám detailnější popis výhod tohoto produktu, tak jak to bylo možné dříve, doporučujeme nahlédnout do odborné literatury či na internetové stránky. Oba zdroje nabízejí dostatek dostupných informací o aktivních látkách obsažených v tomto produktu. Výživové údaje - příchuť čokoláda Energetická hodnota: 1610 kJ / 380 kcalTuky: 3 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 1,4 gSacharidy: 49 g- z toho cukry: 14 gBílkoviny: 38 gVláknina: 2,5 gSůl: 0,85 gna 100 g Výživové údaje - příchuť vanilka Energetická hodnota: 1553 kJ / 366 kcalTuky: 1,9 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7 gSacharidy: 49 g- z toho cukry: 15 gBílkoviny: 38 gSůl: 0,5 gna 100 g Výživové údaje - příchuť jahoda Energetická hodnota: 1580 kJ / 373 kcalTuky: 2,5 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 1 gSacharidy: 49 g- z toho cukry: 15 gBílkoviny: 38 gVláknina: 1 gSůl: 0,53 gna 100 g Příprava a dávkování Smíchejte 70 g se 400 ml vody a pořádně rozmíchejte v šejkru či mixéru. Užívejte 2 dávky denně.

Produkt Reflex One Stop Xtreme patří do skupiny produktů Sportovní výživa, patří značce Reflex Nutrition, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Reflex One Stop Xtreme - parametry produktu

Reflex One Stop Xtreme - historie ceny a dostupnosti

Reflex One Stop Xtreme - další zajímavé produkty

Reflex One Stop Xtreme - jak nakoupit nejvýhodnější?