Řebříček obecný - nať celá - Achillea millefolium - Herba millefolii 50 g

Řebříček obecný - nať celá - Achillea millefolium - Herba millefolii 50 g

Řebříček obecný - nať celá - Achillea millefolium - Herba millefolii 50 g

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Řebříček obecný - nať celá - Achillea millefolium - Herba millefolii 50 g - popis produktu

Řebříček obecný - nať celá - Achillea millefolium - Herba millefolii Řebříček obecný obsahuje éterický olej, hořčinu, cholin, třísloviny, apigenin, slizovité látky, inulin, kyseliny, silice, flavonoidy, azulen, sacharidy, vlákninu. Odvar z řebříčku usnadňuje trávení. Použijte jej v lázni k urychlení hojení ran nebo jako kloktadlo při zánětech dásní. Působí protizánětlivě. Příznivé účinky řebříčku obecného: zlepšuje chuť k jídlu, zastavuje krvácení, účinkuje při průjmu, stomatitidě, pomáhá při kolikách, pomáhá při zánětech ledvin a močového měchýře, pomáhá při revmatismu, zlepšuje funkci žlučníku, zesiluje stahování dělohy, eliminuje projevy menopauzy, účinkuje proti původcům malárie a hlístům, eliminuje maštění pokožky na obličeji i na hlavě, odstraňuje lupy, zklidňuje nervový systém, odstraňuje migrénu, dodává energii a zlepšuje koncentraci. V případě zájmu o větší množství nebo o velkoobchodní spolupráci nás neváhejte kontaktovat. Kontakty na naše obchodní zástupce a více informací naleznete zde: https://www.bioruze.cz/velkoobchodni-prodej.

Produkt Řebříček obecný - nať celá - Achillea millefolium - Herba millefolii 50 g patří do skupiny produktů Éterické oleje, je v nabídce značky Bioruža v nabídce e-shopu Bioruze.cz.

Řebříček obecný - nať celá - Achillea millefolium - Herba millefolii 50 g - parametry produktu

Řebříček obecný - nať celá - Achillea millefolium - Herba millefolii 50 g - historie ceny a dostupnosti

Řebříček obecný - nať celá - Achillea millefolium - Herba millefolii 50 g - další zajímavé produkty

Řebříček obecný - nať celá - Achillea millefolium - Herba millefolii 50 g - jak nakoupit nejvýhodnější?