RC model Snake

RC model Snake

RC model Snake

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 328 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

RC model Snake - popis produktu

RC model RC model Snake: RC model Snake Ať už chcete rozšířit sbírku malého či velkého sběratele RC modelů, zaručeně jej potěšíte modelem hada na dálkové ovládání. Had je vyroben z kvalitního ABS materiálu a vybaven nabíjecí baterií. Baterie vydrží hada pohánět až 15 minut na jedno nabití. Jakmile se baterie vybije, postačí 40 minut na USB nabíječce pro obnovení její plné kapacity. RC model Snake lze ovládat na vzdálenost až 10 metrů dálkovým ovladačem ve tvaru dinosauřího vejce. Pohybuje se jako skutečný had a vyděsí nejednoho vašeho kamaráda. Ovládací vzdálenost 10 metrů Napájení USB dobíjení Materiál ABS Klíčové vlastnosti RC model SnakeRC model hada na dálkové ovládáníVhodné na hraní i pro sběrateleABS materiálModel má integrovanou bateriiNa jedno nabití vydrží 15 minutUSB dobíjení (40 minut)Ovládá se na vzdálenost 10 metrůDálkové ovládání v podobě dinosauřího vejce Přidat kolotoč Vložte ID skupiny produktů Pro zrušení existujícího kolotoče stačí kliknout na tlačítko Přidat produkt bez hodnoty! Přidat kolotoč K nákupu budete potřebovat

Produkt RC model Snake lze nalézt mezi produkty ve skupině RC Modely, patří značce Chiroo, STX, v nabídce prodejce Alza.cz.

RC model Snake - parametry produktu

KategorieRC Modely
ZnačkaChiroo, STX
E-shopAlza.cz

RC model Snake - historie ceny a dostupnosti

RC model Snake - další zajímavé produkty

RC model Snake - jak nakoupit nejvýhodnější?