Nejpopulárnější značky těchto produktů jsou BOMBus, Lifefood, Sergio, Nakd, Bioprodukt JT, Fruit Mood, GRIZLY, Fruvia, Mixit, Max Sport, Ovocňák, Mix.it, Lifelike, Raw me, Artikon, Artikon,Sennelier, Isoline, Maxsport, Lifelike Food, Josef's snacks, NUTREND, Artikon,Daniel Smith alebo CHIMPANZEE. Všechny značky
Bioprodukt JT Tyčinka jablečná 25 g | | Dřeň používaná k výrobě jablečných tyčinek je vyrobená z českých jablek s ochrannou známkou SISPO (omezená chemická ochrana). Má vysoký obsah vlákniny, neobsahuje chemické konzervační látky a barviva. | | Složení: Sušená jablečná
Bioprodukt JT Trubička jablečná s čokoládovou polevou 24 g (2ks) | | K výrobě dřeně je použita technologie drcení a lisování jablek na homogenizéru vlastní výroby. Díky kterému dochází k porušení ochranných obalů buněk jablečné vlákniny a tím uvolnění vitamínů a
Bioprodukt JT Trubičky jablečné s karobem dóza 540 g | | K výrobě dřeně je použita technologie drcení a lisování jablek na homogenizéru vlastní výroby. Díky kterému dochází k porušení ochranných obalů buněk jablečné vlákniny a tím uvolnění vitamínů a minerálních
Bioprodukt JT Trubičky jablečné s čokoládou dóza 540 g | | K výrobě dřeně je použita technologie drcení a lisování jablek na homogenizéru vlastní výroby. Díky kterému dochází k porušení ochranných obalů buněk jablečné vlákniny a tím uvolnění vitamínů a minerálních
Bioprodukt JT Trubičky jablečné s jahodovým jogurtem dóza 540 g | | K výrobě dřeně je použita technologie drcení a lisování jablek na homogenizéru vlastní výroby. Díky kterému dochází k porušení ochranných obalů buněk jablečné vlákniny a tím uvolnění vitamínů a
Bioprodukt JT Trubičky jablečné s černým rybízem a čokoládou - dóza 540 g | | K výrobě dřeně je použita technologie drcení a lisování jablek na homogenizéru vlastní výroby. Díky kterému dochází k porušení ochranných obalů buněk jablečné vlákniny a tím uvolnění
Bioprodukt JT Trubička jablečná s černým rybízem a čokoládovou polevou 24 g (2ks) | | K výrobě dřeně je použita technologie drcení a lisování jablek na homogenizéru vlastní výroby. Díky kterému dochází k porušení ochranných obalů buněk jablečné vlákniny a tím uvolnění