RAV-SLEZÁK umyvadlo Ossa

RAV-SLEZÁK umyvadlo Ossa

RAV-SLEZÁK umyvadlo Ossa

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

RAV-SLEZÁK umyvadlo Ossa - popis produktu

Umyvadlo na desku OSSA je elegantním prvkem vybavení do koupelny. Vyznačuje se tím, že se montuje na pracovní desku, co koupelně dodává jedinečný a moderní vzhled. Umyvadlo na desku OSSA je výrobkem od společnosti RAV-SLEZÁK, známé svým jedinečným přístupem k designu koupelnového vybavení. Umyvadlo je vyrobeno z kvalitní keramiky, která zajišťuje dlouhou životnost a odolnost proti poškození. Jednoduchý a moderní design se perfektně hodí k různým stylům interiéru. Velká plocha umyvadla zajišťuje komfort používání a další prostor na desce umožňuje umístit různé koupelnové doplňky. Umyvadlo na desku je funkčnost a estetika v jednom. Je to skvělá volba pro náročné zákazníky, kteří hledají kvalitní a designové řešení do své koupelny.

Produkt RAV-SLEZÁK umyvadlo Ossa patří do skupiny produktů Koupelnové vybavení, je v nabídce značky Rav Slezak, v nabídce prodejce Baumax.cz.

RAV-SLEZÁK umyvadlo Ossa - parametry produktu

RAV-SLEZÁK umyvadlo Ossa - historie ceny a dostupnosti

RAV-SLEZÁK umyvadlo Ossa - další zajímavé produkty

RAV-SLEZÁK umyvadlo Ossa - jak nakoupit nejvýhodnější?