Ratikon stůl k trenažéru #170727

Ratikon stůl k trenažéru #170727

Ratikon stůl k trenažéru #170727

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 690 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ratikon stůl k trenažéru - popis produktu

Stůl Ratikon stůl k trenažéru: Stůl k trenažéru RatikonZpříjemněte si váš cyklistický domácí trénink. Se stolem Ratikon budete mít po ruce pití, mobilní telefon či jiné drobnosti, které byste mohli postrádat po dobu delší jízdy, ale hlavně vás potěší dostatek prostoru i na notebook, na kterém si třeba pustíte film, aby vám cesta rychleji ubíhala. Výškově nastavitelný stůlStůl Ratikon si výškově přizpůsobíte velikosti kola a to od 84 do 122 cm. Je opatřen protiskluzovým povrchem, nemusíte se bát pádu věcí, které si na něj odložíte. Ve stolku jsou dokonce připravené otvory, kterými lze vést třeba napájecí kabely k notebooku, tabletu či telefonu. Přesouvání po vaší domácnosti usnadní kolečka s možností zabrzdění. Klíčové vlastnosti stolu RatikonPraktický stůl značky Ratikon vhodný k cyklotrenažéruVýškově nastavitelný od 84 do 122 cmDržák na pitíStůl je opatřen protiskluzovým povrchem pro bezpečnost vašeho notebooku, tabletu či telefonuKolečka s možností zabrždění pro snadnou manipulaciOtvory pro vedení kabelůJednoduchá montáž

Produkt Ratikon stůl k trenažéru #170727 patří do skupiny produktů Cyklistické trenažéry, patří značce HONGSEN, Ratikon v nabídce e-shopu Alza.cz.

Ratikon stůl k trenažéru - parametry produktu

Ratikon stůl k trenažéru - historie ceny a dostupnosti

Ratikon stůl k trenažéru - další zajímavé produkty

Ratikon stůl k trenažéru - jak nakoupit nejvýhodnější?