Ráj nehtů Sada na gel lak SHELLAC

Ráj nehtů Sada na gel lak SHELLAC

Ráj nehtů Sada na gel lak SHELLAC

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 590 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ráj nehtů Sada na gel lak SHELLAC - popis produktu

Startovací sada na gel lak SHELLAC   Sada na gel lak SHELLAC obsahuje vše, co potřebujete pro aplikaci gel laku SHELLAC ME na přírodní nehty a pro jejich dokonalý vzhled.    Barevné UV gel laky Shellac Me je potřeba zakoupit zvlášť dle vlastního výběru.   V případě, že ještě nevlastníte UV lampu,  vyberte si UV lampu z naší nabídky dle Vašich preferencí.    Sada obsahuje: 1x UV gel lak Shellac Me 12ml - Base Top Coat 1x Primer 15ml 1x Odstraňovač UV gelu 250ml 1x Fólie na odstranění gel laku - 20ks 1x Čistič nehtů a odstraňovač výpotků 100 ml 1x Čistící papírové polštářky 500ks 1x Pilník blok Profi bílý 100 1x Pilník na nehty Profi rovný 100/180 - bílý 1x Pilník na nehty rovný 240/240 - bílý 1x Exkavátor kovový - pomůcka k odstranění gel laku 5x Pomerančové dřívko, krátké 1x Návod na modeláž gel laku     

Produkt Ráj nehtů Sada na gel lak SHELLAC patří do skupiny produktů Laky na nehty, vyrábí jej značka Ráj nehtů, v nabídce prodejce RajNehtu.cz.

Ráj nehtů Sada na gel lak SHELLAC - parametry produktu

Ráj nehtů Sada na gel lak SHELLAC - historie ceny a dostupnosti

Ráj nehtů Sada na gel lak SHELLAC - další zajímavé produkty

Ráj nehtů Sada na gel lak SHELLAC - jak nakoupit nejvýhodnější?