Quirumed Masážní pomůcka Richellis Cobra

Quirumed Masážní pomůcka Richellis Cobra

Quirumed Masážní pomůcka Richellis Cobra

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 479 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Quirumed Masážní pomůcka Richellis Cobra - popis produktu

Profesionální masážní pomůcka Richellis Cobra disponuje vlnitým tvarem inspirovaným asijskými masážními nástroji. Pokud pravidelně provádíte masáže, neměla by chybět mezi vašimi masážními pomůckami. Její výhodou je v první řadě to, že odlehčí vaše ruce a zároveň zvýší terapeutický účinek masáže. Pomůcka na masáž Richellis Cobra se používá k ošetření spouštěcích bodů a masáž malých ploch. Spouštěcí body jsou jednou z příčin časté bolesti pohybového aparátu. Jde o změny, které vzniknou v určité části příčných svalů, ovládaných vůlí, v důsledku stresu, deficitu minerálů či hormonálních poruch. V těchto místech nedochází k přirozenému stažení a uvolnění svalu a vznikají spouštěcí body. Masážní pomůcka je odolná, snadno a jednoduše se čistí a dezinfikuje. Je odolná vůči poškození a navíc je velmi lehká. Určitě oceníte i skutečnost, že se dá použít přes oděv. Masážní pomůcka Richellis Cobra - vlastnosti: anatomický tvar inspirovaný asijskými masážními pomůckami usnadňuje práci terapeuta odlehčuje ruce od zátěže zvyšuje terapeutický účinek snadné čištění a dezinfekce nerozbitná a lehká ideální k ošetření malých ploch a spouštěcích bodů rozměry: 11 x 8,5 x 2 cm  

Produkt Quirumed Masážní pomůcka Richellis Cobra lze nalézt mezi produkty ve skupině Masážní pomůcky, patří značce Quirumed, naleznete ho u prodejce Fabulo.cz.

Quirumed Masážní pomůcka Richellis Cobra - parametry produktu

Quirumed Masážní pomůcka Richellis Cobra - historie ceny a dostupnosti

Quirumed Masážní pomůcka Richellis Cobra - další zajímavé produkty

Quirumed Masážní pomůcka Richellis Cobra - jak nakoupit nejvýhodnější?