QUIGG BG2 zastřihovač vlasů a chloupků

QUIGG BG2 zastřihovač vlasů a chloupků

QUIGG BG2 zastřihovač vlasů a chloupků

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

QUIGG BG2 zastřihovač vlasů a chloupků - popis produktu

Kompaktní přenosný zastřihovač vousů a chloupků vybavený zastřihovací hlavou s čepelemi z obou stran a holicí planžetou pro hladké oholení. Zastřihovač lze používat i s připojeným napájecím kabelem o délce 187 cm. Ani při vybití baterie se vám tak nestane, že byste péči o své vousy, nebo chloupky nedokončili kvůli vybité baterii. Díky 3 hřebenovým nástavcům o různé výšce (1,5, 2,5 a 3,5 mm) bude udržování strniště vašich vousů hračkou. Praktický stojánek s možností připojení napájecí kabelu usnadní nabíjení i uskladnění strojku ve svislé poloze. Nabíjecí adaptér: 100-240 V, 50/60 Hz, out: 3 V DC 1000 mA, se speciálním konektorem (součástí balení).Vlastnosti: typ zastřihovače: na vousy a chloupky napájení: kombinované (akumulátor/síťový kabel) doba provozu na baterie: 45 minut voděodolnost: IPX5 šířka holicí planžety: 3,5 cmPříslušenství v balení: hřebenové nástavce: 1,5 mm, 2,5 mm a 3,5 mm napájecí adaptér s délkou kabelu 187 cm nabíjecí stojánek kartáček na čištění olej pro péči o čepele

Produkt QUIGG BG2 zastřihovač vlasů a chloupků patří do skupiny produktů Zastřihovače na vlasy, vyrábí jej značka DOMO, barevné provedení je černá, naleznete ho u prodejce 4home.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zastřihovače vlasů, je v nabídce značky DOMO, v barvě černá, v nabídce prodejce 4home.cz.

QUIGG BG2 zastřihovač vlasů a chloupků - parametry produktu

QUIGG BG2 zastřihovač vlasů a chloupků - historie ceny a dostupnosti

QUIGG BG2 zastřihovač vlasů a chloupků - další zajímavé produkty

QUIGG BG2 zastřihovač vlasů a chloupků - jak nakoupit nejvýhodnější?