Psí ozdoba na stromeček (sada 10ks)

Psí ozdoba na stromeček (sada 10ks)

Psí ozdoba na stromeček (sada 10ks)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Psí ozdoba na stromeček (sada 10ks) - popis produktu

Originální dekorace z přírodního dřevěného materiálu - psí motiv. Je možné zrealizovat jakékoliv plemeno psa a samozřejmostí je úprava textu na míru. Na nějakém pěkném místě v místnosti můžete mít třeba celou svou psí smečku :) Dále je možné zrealizovat jakýkoliv jiný tvar. Ať už je to třeba myslivec, pterodaktyl nebo třeba muflon. Stačí napsat do poznámky a prototyp vytvoříme na míru. Požadavky pište prosím do poznámky u objednávky a náš grafik vás bude co nejdříve kontaktovat. Příklad objednávka na míru - celá psí smečka - varianty zlatých retrívrů, curly coated retrívrů (s čepičkou i bez) PROČ OBJEDNAT U HOORAY.CZ? GARANCE KVALITY - Všechny výrobky u nás prochází ruční kontrolou a většinu z nich si sami dokonce vyrábíme. Ručíme za kvalitu. Pokud nebudete spokojeni, ihned vracíme peníze! KVALITNÍ BALENÍ - Všechny výrobky balíme kvalitně do 3 vrstvých kartonových krabic, aby se během přepravy nic nemohlo přihodit. A pokud se jen něco stane, tak vy nic neřešíte - reklamaci u dopravce zařídíme my a vám ihned posíláme nový výrobek. PRECIZNOST PŘEDEVŠÍM - Celé HooRay vzniklo nikoliv jako přeprodej produktů, ale jako služba zákazníkům. Naším cílem je rychle komunikovat, co nejkvalitněji vyrobit a co možná nejrychleji poslat precizní výrobek zákazníkovi. VŠE JE NA MÍRU - U nás není nic problém. Pokud si zákazník přeje jiný rozměr nebo by si přál úplně jiný výrobek, prostě napíše nebo zavolá a společně vymyslíme řešení. Gravírování motivu dle přání je samozřejmostí. A samozřejmě bez žádného příplatku. PODPORA NOVÉHO PROJEKTU - Nejsme velká firma, jsme 2 kluci, které baví ruční výroba a tak jsme se pustili do HooRay. Svým nákupem podpoříte naší myšlenku a pomůžete nám růst. Za to Vám neskutečně děkujeme!

Produkt Psí ozdoba na stromeček (sada 10ks) patří do skupiny produktů Ozdoby na stromeček od značky HOORAY.cz v nabídce e-shopu Hooray.cz.

Psí ozdoba na stromeček (sada 10ks) - parametry produktu

Psí ozdoba na stromeček (sada 10ks) - historie ceny a dostupnosti

Psí ozdoba na stromeček (sada 10ks) - další zajímavé produkty

Psí ozdoba na stromeček (sada 10ks) - jak nakoupit nejvýhodnější?