Protein&Co ochucený arašídový krém 4x330g Chcete dárkovou krabičku?: Ano

Protein&Co ochucený arašídový krém 4x330g Chcete dárkovou krabičku?: Ano

Protein&Co ochucený arašídový krém 4x330g Chcete dárkovou krabičku?: Ano

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 569 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Protein&Co ochucený arašídový krém 4x330g Chcete dárkovou krabičku?: Ano - popis produktu

4x 330g ochucený arašídový krém Protein & Co.

Jsi spíše konzervativní a sáhneš po klasice s pravou hořkou belgickou čokoládoukde se zemitost arašídů spojuje s kvalitní čokoládou a vytváří spolu robustní a plnou nasládlou chuť.

Nebo jsi odvážný objevitel a rád se pouštíš do něčeho nového a neobvyklého? Pak je pro tebe arašídový krém s jahodami a bílou čokoládou – bílá čokoláda z rodinné italské čokoládovny mu dodává jemnou a elegantní sladkou chuť, zatímco mrazem sušené jahody tě okouzlí svěžím ovocným tónem. 

Anebo si jako většina zákazníků jdeš pro náš nejoblíbenější krém – karamelový? Není se moc čemu divit, že jste si ho tak oblíbili. Zemitá nasládlá chuť pražených arašídů tvoří dokonalý pár s příjemně sladkou, přesto výraznou chutí karamelové čokolády z výběrových kakaových bobů,  které pro nás připravuje rodinná italská čokoládovna. Tato kombinace je prostě perfektní. 

Pokud však hledáš něco křupavějšího, hravějšího – co takhle bílá čokoláda s kokosem? Výborná kombinace, navíc kokosové hobliny dodávají křupavou texturu. 

Velká sada našich ochucených arašídových krémů:

  • pro milovníky růzých chutí,
  • pro nerozhodné mlsouny,
  • na rodinné mlsání, při kterém si každý přijde na své,
  • do práce i na cesty.
Arašídový krém:
  • 100% jemná chuť arašídů.
  • Bez barviv.
  • Bez konzervantů.
  • Bohatý na rostlinné tuky a bílkoviny.
  • Lahodná a čistá chuť arašídů.
  • Obsahuje vitamíny (B5, B9 a E), minerály (železo, hořčík, vápník či zinek).

 

Vyber si lehkou něžnost s bílou čokoládou a jahodami, možná upřednostníš krémovou klasiku s belgickou čokoládou, exotický nádech s jemnou texturou přinese krém s kokosem a bílou čokoládou a pro chvíle plné touhy a absolutního propojení těla i duše tu máme karamelové pohlazení.  

Můžeš je mít hned 4x a dokonce všechny spolu

 Arašídový krém s bílou čokoládou a jahodami Arašídový krém, který jsme ochutili prachem z mrazem sušených jahod a bílou belgickou čokoládou, přináší příjemnou sametovou chuť se svěžím ovocným podtónem. Arašídový krém  s bílou čokoládou a kokosem Arašídová pochoutka a belgickou bílou čokoládou, doplněnou jemnými kokosovými hoblinkam. Chuť se sametovou texturou a exotickým nádechem kokosu Arašídový krém  s karamelem Zemitá nasládlá chuť pražených arašídů tvoří dokonalý pár s příjemně sladkou, přesto výraznou chutí karamelové čokolády z výběrových kakaových bobů,  které pro nás připravuje rodinná italská čokoládovna. Arašídový krém s belgickou čokoládou Klasika s pravou hořkou belgickou čokoládou, kde se zemitost arašídů spojuje s kvalitní čokoládou a vytváří spolu robustní a plnou nasládlou chuť.

 

Kvalitní výběr surovin zajišťuje skutečně delikátní chuť.    Kvalitní zdroj energie pro tělesnou i duševní pohodu.    Obsahuje zdravé tuky a velké množství vitamínů a minerálů.   

 

Složení:

Arašídový krém – bílá čokoláda kokos: arašídy, kokos, bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, emulgátor – sójový lecitin, vanilkový extrakt)

Arašídový krém – belgická čokoláda: arašídy, belgická čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, sušená syrovátka, laktóza, emulgátor - sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma)

Arašídový krém – bílá čokoláda s jahodami: pražené arašídy, bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, emulgátor – sójový lecitin, vanilkový extrakt), lyofilizované jahody

Arašídový krém – karamel:  arašídy, bílá čokoláda s karamelem(cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, karamelizovaný cukr, emulgátor – sójový lecitin, vanilkový extrakt, sůl) 

 

Energetické hodnoty ve 100 g:

příchuť bílá čokoláda kokos: 2751 kj / 657 kcal

příchuť belgická čokoláda: 2402 kj / 574 kcal

příchuť bílá čokoláda s jahodami: 2422 kj / 579 kcal

příchuť karamel:  2386 kj / 570 kcal

 

 

Nutriční hodnoty ve 100 g:

Arašídový krém – bílá čokoláda kokos: bílkoviny 14,5 g, sacharidy 17,8 g (z toho cukry 11,3 g), tuky 59,1 g (z toho nasycené MK 17,4 g), sůl 0 g

Arašídový krém – belgická čokoláda: bílkoviny 21 g, sacharidy 17 g (z toho cukry 12 g), tuky 45,3 g (z toho nasycené MK 11 g), sůl 0 g

Arašídový krém – bílá čokoláda s jahodami : bílkoviny 17,6 g, sacharidy 28,8 g (z toho cukry 16,5 g), tuky 47 g (z toho nasycené MK 17,4 g), sůl 0 g

Arašídový krém – karamel: bílkoviny 18 g, sacharidy 33 g (z toho cukry 19 g), tuky 43,4 g (z toho nasycené MK 11 g), sůl 0 g

 

Země původu ořechů:

Argentina

 

Skladování:

Chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců. Skladujte na temném, chladném a suchém místě. 

 

 

Alergeny:

arašídy, sója, může obsahovat stopy skořápkových plodů a sezamu, mléko a mléčné výrobky

Upozornění: Olej na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev. Promíchejte. 

 

Protein&Co ochucený arašídový krém 4x330g Chcete dárkovou krabičku?: Ano - parametry produktu

Chcete dárkovou krabičku?Ano
Filtrovat podlebez umělých sladidel
Filtrovat podlebez lepku
Filtrovat podlebez kofeinu
Filtrovat podlebez sladidel
Výživazdravá výživa
Formaořechové krémy
Příchuťochucené
Druh krémuarašídové krémy
KategorieDárky, Krémy, Ořechy, Proteiny

Protein&Co ochucený arašídový krém 4x330g Chcete dárkovou krabičku?: Ano - historie ceny a dostupnosti

Protein&Co ochucený arašídový krém 4x330g Chcete dárkovou krabičku?: Ano - další zajímavé produkty

Protein&Co ochucený arašídový krém 4x330g Chcete dárkovou krabičku?: Ano - jak nakoupit nejvýhodnější?