Prom-IN Essential Micellar Kasein 1000 g

Prom-IN Essential Micellar Kasein 1000 g

Prom-IN Essential Micellar Kasein 1000 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 899 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Prom-IN Essential Micellar Kasein 1000 g - popis produktu

Prom-IN Essential Micellar Kasein 1000 g Lídr mezi kaseinovými produkty. Pure Micellar obsahuje pouze čístý micelární kasein v nativní formě. Jeho prvotřídní bioaktivita zajišťuje maximální antikatabolickou funkci a dlouhodobě zásobuje svaly všemi klíčovými aminokyselinami. Výroba Pure Micellar probíhá moderní a špičkovou technologií mikrofiltrace bez použití chemikálií a agresivních činitelů. Proto si po zpracování zachovává maximální bioaktivitu a benefity původní suroviny - mléka. Pure Micellar je také obohacen o extra dávku volného L-Glutaminu. 100% nativní micelární kasein Bohatý na antikatabolické aminokyseliny Maximální bioaktivita produktu Extra dávka volného Glutaminu Výjimečně dlouhotrvající výživa svalových buněk Bez nežádoucích plnidel a zahušťovadel Lídr mezi kaseinovými produkty. Pure Micellar obsahuje pouze čístý micelární kasein v nativní formě.

Produkt Prom-IN Essential Micellar Kasein 1000 g patří do skupiny produktů Noční proteiny, je v nabídce značky PROM-IN v nabídce e-shopu Grizly.cz.

Prom-IN Essential Micellar Kasein 1000 g - parametry produktu

Prom-IN Essential Micellar Kasein 1000 g - historie ceny a dostupnosti

Prom-IN Essential Micellar Kasein 1000 g - další zajímavé produkty

Prom-IN Essential Micellar Kasein 1000 g - jak nakoupit nejvýhodnější?