Příchuť do SodaStream Pepsi MAX

Příchuť do SodaStream Pepsi MAX

Příchuť do SodaStream Pepsi MAX

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 139 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Příchuť do SodaStream Pepsi MAX - popis produktu

Milovníci chutných limonád a vlastníci výrobníků Soda Stream, zpozorněte! Máme pro vás zcela jedinečný nápojový koncentrát s příchutí Pepsi MAX pro Soda Stream.  Byl vyrobený podle originální receptury přímo pro Soda Stream. Přidáním nápojového koncentrátu do perlivé vody si snadno připravíte oblíbený nápoj, tak jak ho znáte. Koncentrát vždy přidávejte do již hotové perlivé vody. V opačném případě hrozí, že nápoj vypění a zanese vnitřní část výrobníku, což by mohlo vést k jeho poškození. Objem: 440 ml – pro přípravu až 9 litrů nápoje. Postup přípravy: Láhev s vychlazenou vodou vložte do výrobníku a připravte co nejvíce perlivou vodu. Láhev s hotovou perlivou vodou mírně nakloňte a opatrně přilijte z odměrky příslušné množství koncentrátu. Láhev uzavřete a opatrně ji v ruce promíchejte. Poté je nápoj připravený ke konzumaci. Doporučený poměr ředění je 1 díl koncentrátu na 19 dílů perlivé vody. Složení koncentrátu: voda, barvivo (E150d), kyselina fosforečná a citronová, regulátory kyselosti (citronany sodné a draselné), sladidla ( acesulfam K, sukralosa, aspartam), aromata včetně kofeinu, konzervant (benzoan sodný), odpěňovač (dimethylpolysiloxan). Obsahuje zdroj fenylalaninu. Výživové údaje na 100 ml hotového nápoje: Energetická hodnota 1 kJ/ 0,3 Kcal, tuky 0 g, nasycené mastné kyseliny 0 g, sacharidy

Produkt Příchuť do SodaStream Pepsi MAX lze nalézt mezi produkty ve skupině Výrobníky sody, je v nabídce značky Sodastream.

Příchuť do SodaStream Pepsi MAX - parametry produktu

Příchuť do SodaStream Pepsi MAX - historie ceny a dostupnosti

Příchuť do SodaStream Pepsi MAX - další zajímavé produkty

Příchuť do SodaStream Pepsi MAX - jak nakoupit nejvýhodnější?