PremiumCord Sada nářadí pro síťaře - tester, kleště, ořezávač a narážeč v jedné sadě

PremiumCord Sada nářadí pro síťaře - tester, kleště, ořezávač a narážeč v jedné sadě

PremiumCord Sada nářadí pro síťaře - tester, kleště, ořezávač a narážeč v jedné sadě

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PremiumCord Sada nářadí pro síťaře - tester, kleště, ořezávač a narážeč v jedné sadě - popis produktu

Sada nářadí PremiumCord Sada nářadí pro síťaře - tester, kleště, ořezávač a narážeč v jedné sadě: Pro síťaře zde máme připravenou praktickou sadu nářadí PremiumCord. Najdete zde tester, kleště, ořezávač i narážeč. Tato základní sada nářadí PremiumCord se dodává v praktickém elegantním přenosném pouzdře. Tak vás žádné okolnosti při práci již  nepřekvapí. Sadu nářadí využijete pro instalaci nových, diagnostiku stávajících i servis počítačových sítí. Se sadou PremiumCord lze také krimpovat běžné telefonní konektory RJ11 i RJ12. Klíčové vlastnosti sady nářadí PremiumCordSada nářadí PremiumCord je určena pro síťařeObsahuje tester, kleště, ořezávač i nařezávačSada PremiumCord je umístěna v přenosném pouzdřeVyužijete ji pro instalaci, diagnostiku i servis počítačových sítíObsah sady:LAN tester pro RJ11, RJ12 a RJ45 (bez baterie 9 V, není součástí balení)TP 110 narážecí nástroj se zařezávánímKrimpovací kleště pro konektory RJ11, RJ12 a RJ45Ořezávátko/stahovač na kabelyTextilní taštička na zip

Produkt PremiumCord Sada nářadí pro síťaře - tester, kleště, ořezávač a narážeč v jedné sadě patří do skupiny produktů Sady nářadí, patří značce PremiumCord, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

PremiumCord Sada nářadí pro síťaře - tester, kleště, ořezávač a narážeč v jedné sadě - parametry produktu

PremiumCord Sada nářadí pro síťaře - tester, kleště, ořezávač a narážeč v jedné sadě - historie ceny a dostupnosti

PremiumCord Sada nářadí pro síťaře - tester, kleště, ořezávač a narážeč v jedné sadě - další zajímavé produkty

PremiumCord Sada nářadí pro síťaře - tester, kleště, ořezávač a narážeč v jedné sadě - jak nakoupit nejvýhodnější?