Přebalovací pult NEIL, výškově nastavitelný, 1400 mm, s umyvadlem vlevo

Přebalovací pult NEIL, výškově nastavitelný, 1400 mm, s umyvadlem vlevo

Přebalovací pult NEIL, výškově nastavitelný, 1400 mm, s umyvadlem vlevo

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 69 109,15 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Přebalovací pult NEIL, výškově nastavitelný, 1400 mm, s umyvadlem vlevo - popis produktu

Kompaktní přebalovací pult s elektrickým nastavením výšky a matrací. Má zvýšené boční hrany a zaoblené rohy, které zajišťují bezpečnost dětí. Vyberte si model s umyvadlem nebo bez umyvadla s baterií a ruční sprchovou hlavicí.Přebalovací pult NEIL je jednoduchý a efektivní kus nábytku, který usnadňuje péči o děti. Stůl je elektricky výškově nastavitelný, což znamená, že jej lze snadno nastavit do vhodné pracovní výšky pro pohodlí dospělého i dítěte. Výška se snadno nastavuje pomocí ručního ovladače. Přebalovací stůl je dodáván s matrací, kterou lze otřít. Má mírně zvýšené okraje a měkce zaoblené rohy pro bezpečnější používání. Rám lze vybavit nastavitelnými nožičkami nebo uzamykatelnými kolečky (jsou součástí dodávky), která umožňují stůl přemístit například kvůli čištění. Přebalovací stůl NEIL je k dispozici ve dvou provedeních, s integrovaným umyvadlem nebo bez něj. Umyvadlo je vybaveno baterií, ruční sprchou a odtokovou jednotkou a dvěma výsuvnými drátěnými koši. Doplňte přebalovací pult o schůdky, aby byl ergonomičtější. Schůdky usnadňují dětem samostatný výstup na přebalovací pult a pomáhají vyhnout se zvedání těžkých předmětů. Drátěné koše jsou k dispozici jako příslušenství (kontaktujte náš prodejní tým).

Produkt Přebalovací pult NEIL, výškově nastavitelný, 1400 mm, s umyvadlem vlevo patří do skupiny produktů Přebalovací pulty, barevná verze je silver, naleznete ho u prodejce Ajprodukty.cz.

Přebalovací pult NEIL, výškově nastavitelný, 1400 mm, s umyvadlem vlevo - parametry produktu

Barvasilver
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka1400
Výška
Hloubka800
Hmotnost75
KategorieMatrace, Umyvadla, Přebalovací pulty
Barvasilver
E-shopAjprodukty.cz

Přebalovací pult NEIL, výškově nastavitelný, 1400 mm, s umyvadlem vlevo - historie ceny a dostupnosti

Přebalovací pult NEIL, výškově nastavitelný, 1400 mm, s umyvadlem vlevo - další zajímavé produkty

Přebalovací pult NEIL, výškově nastavitelný, 1400 mm, s umyvadlem vlevo - jak nakoupit nejvýhodnější?