Pracovní stůl MOTION, 1200x800 mm, šedá

Pracovní stůl MOTION, 1200x800 mm, šedá

Pracovní stůl MOTION, 1200x800 mm, šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 12 093,95 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pracovní stůl MOTION, 1200x800 mm, šedá - popis produktu

Pracovní stůl s robustním rámem a odolnou pracovní deskou. Jeho výšku můžete díky nastavitelným nohám přizpůsobit výšce uživatele a tomu, zda bude práci vykonávat vestoje nebo vsedě. Ke stolu nabízíme širokou škálu příslušenství.Dílenský pracovní stůl s možností nastavení ideální pracovní výšky. Výšku má manuálně nastavitelnou v rozmezí 650-1050 mm, takže můžete v průběhu dne střídat pracovní polohu vsedě a vestoje. Tato možnost se obzvlášť hodí v případě, kdy se o stůl dělí více uživatelů s odlišnou preferencí výškového nastavení. Nezapomeňte své pracoviště doplnit o protiúnavovou rohož, která zmírňuje namáhání zad, chodidel a kloubů při práci vestoje.Stůl je velmi stabilní a díky rámu z ocelových čtvercových profilů a robustním spojovacím prvkům snese i hrubší zacházení. Pro možnost nastavení výšky jsou v nohách použity c-profily. Rám je opatřen odolným práškovým lakem. Světle šedá pracovní deska je vyrobena z 24 mm silného vysokotlakého laminátu a je opatřena tmavě šedou ABS hranou. Nosnost stolu je 400 kg při rovnoměrném zatížení.Stůl můžete doplnit o rozšiřující rám a nastavitelné konzoly, díky kterým lze nad pracovní desku zavěsit další příslušenství jako například police, panely na nářadí nebo držáky na obrazovky a technickou dokumentaci.

Tento produkt se nachází v kategorii Pracovní stoly, barevná verze je grey, lightgrey, naleznete ho u prodejce Ajprodukty.cz.

Pracovní stůl MOTION, 1200x800 mm, šedá - parametry produktu

Barvalightgrey
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka800
Výška
Hloubka
Hmotnost53.3
KategorieStoly, Pracovní stoly
Barvagrey, lightgrey
E-shopAjprodukty.cz

Pracovní stůl MOTION, 1200x800 mm, šedá - historie ceny a dostupnosti

Pracovní stůl MOTION, 1200x800 mm, šedá - další zajímavé produkty

Pracovní stůl MOTION, 1200x800 mm, šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?