Pracovní stůl Cargo, 2400x750 mm, vrchní police

Pracovní stůl Cargo, 2400x750 mm, vrchní police

Pracovní stůl Cargo, 2400x750 mm, vrchní police

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 18 264,95 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pracovní stůl Cargo, 2400x750 mm, vrchní police - popis produktu

Balicí stůl v robustním a odolném provedení. Vybaven horní policí se 6 zarážkami. Rám má manuálně, plynule nastavitelnou výšku. Bohatá nabídka praktického příslušenství (prodáváno samostatně).Tento všestranný pracovní stůl je perfektní na balicí nebo lehké montážní práce atd. Horní police nabízí snadno přístupné úložné prostory pro vyšší efektivitu práce. Pomocí zarážek můžete pro větší přehlednost rozdělit polici na menší přihrádky. Zarážky se obzvlášť hodí na skladování šanonů, knih nebo složek dokumentů. Deska stolu a police mají povrch z lamina, které dlouho vydrží. Snadno se čistí a je odolné proti vlhkosti a poškrábání. Konstrukce stolu a zadní rám pro přichycení police jsou vyrobeny z práškově lakované ocele. Povrchová úprava práškovým lakem zajišťuje dlouhou životnost a vyšší odolnost materiálu. Stůl si můžete nastavit do co nejoptimálnější výšky pro práci, jeho rám je plynule výškově nastavitelný. Nezapomeňte na ergonomickou podložku ulehčující práci, která mírní fyzickou zátěž na tělo a snižuje riziko úrazu.

Produkt Pracovní stůl Cargo, 2400x750 mm, vrchní police patří do skupiny produktů Pracovní stoly, barevná verze je white, naleznete ho u prodejce Ajprodukty.cz.

Pracovní stůl Cargo, 2400x750 mm, vrchní police - parametry produktu

Barvawhite
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka750
Výška
Hloubka
Hmotnost54
KategorieStoly, Police, Pracovní stoly
Barvawhite
E-shopAjprodukty.cz

Pracovní stůl Cargo, 2400x750 mm, vrchní police - historie ceny a dostupnosti

Pracovní stůl Cargo, 2400x750 mm, vrchní police - další zajímavé produkty

Pracovní stůl Cargo, 2400x750 mm, vrchní police - jak nakoupit nejvýhodnější?