Pracovní ochranné brýle s odvětrávanou maskou PM-GO-OG4

Pracovní ochranné brýle s odvětrávanou maskou PM-GO-OG4

Pracovní ochranné brýle s odvětrávanou maskou PM-GO-OG4

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 389 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pracovní ochranné brýle s odvětrávanou maskou PM-GO-OG4 - popis produktu

Brýle splňují požadavky normy EN166. Norma se vztahuje na všechny typy individuální ochrany očí, která se používá k ochraně před nebezpečími, se kterými se setkáte v průmyslu, laboratořích atp. Použijte: Práce na stavbě Individuální ochrana očí Ochrana obličeje Na stavbě Broušení Řezné materiály Cementární Nalévání materiálů Splňují požadavky normy EN166 Technické parametry: Polykarbonátové brýle Powermat Model PM-OG-GO4 Nepřímé větrání Rám z měkkého PVC a nylonu Rychlá panoramatická Brýle uzpůsobené k nošení běžných korekčních brýlí a dýchací polomasky pro krátkodobé použití Široká elastická gumička Odnímatelné gumičky Široké zorné pole Blízko k tváři Označení: (EN166) 1 = nejlepší optická třída B = odolnost částic střední energie vůči nárazu T = odolnost částic proti nárazu při extrémních teplotách 3 = odolnost vůči pádům a postříkání kapalinou 4 = odolnost proti hrubým částicím prachu Rám: PVC Čočka: polykarbonát Barva: bezbarvá Velikost: nastavitelná

Produkt Pracovní ochranné brýle s odvětrávanou maskou PM-GO-OG4 patří do skupiny produktů Ochranné brýle v nabídce e-shopu Dumdekorace.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Masky na oči, v nabídce prodejce Dumdekorace.cz.

Produkt Pracovní ochranné brýle s odvětrávanou maskou PM-GO-OG4 patří do skupiny produktů Ochranné masky, naleznete ho u prodejce Dumdekorace.cz.

Pracovní ochranné brýle s odvětrávanou maskou PM-GO-OG4 - parametry produktu

Pracovní ochranné brýle s odvětrávanou maskou PM-GO-OG4 - historie ceny a dostupnosti

Pracovní ochranné brýle s odvětrávanou maskou PM-GO-OG4 - další zajímavé produkty

Pracovní ochranné brýle s odvětrávanou maskou PM-GO-OG4 - jak nakoupit nejvýhodnější?