Pouzdro na telefon Tempish Fix

Pouzdro na telefon Tempish Fix

Pouzdro na telefon Tempish Fix

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 320 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pouzdro na telefon Tempish Fix - popis produktu

Pouzdro na telefon Tempish Fix Tento funkční obal Vám umožní mít mobilní telefon stále u sebe. Pohodlný, elastický pás na ruku poskytuje úplnou ochranu vašeho mobilního telefonu při cvičení, běhání, ježdění na bruslích nebo na kole. Pouzdro je z lehkého nylonu, PU materiálu (neoprén) a PVC se zapínáním na suchý zip. Umožňuje snadné připnutí a odepnutí na různé průměry paží. Pouzdro má výstup na sluchátka. Mobil je možno ovládat i přes průhledný obal. Velikost: A) pro mob. tel. s úhlopříčkou do 4´, B) pro mob. tel. s úhlopříčkou do 5´. Brašny a ledvinky » Ledvinky, toaletky, organizéry » Pouzdro na telefon Tempish Fix

Produkt Pouzdro na telefon Tempish Fix patří do skupiny produktů Mobilní telefony, patří pod značku Tempish, velikost odpovídá označení 5, barevná varianta je žlutá, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Obaly na telefon, je v nabídce značky Tempish ve velikosti 5, barevné provedení je žlutá v nabídce e-shopu Gamisport.cz.

Pouzdro na telefon Tempish Fix - parametry produktu

Velikost4
Velikost5
barvažlutá
IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategorieTelefony, Mobilní telefony, Obaly, Organizéry, Obaly na telefon, Ledvinky
ZnačkaTempish
Velikost5
Barvažlutá
E-shopGamisport.cz

Pouzdro na telefon Tempish Fix - historie ceny a dostupnosti

Pouzdro na telefon Tempish Fix - další zajímavé produkty

Pouzdro na telefon Tempish Fix - jak nakoupit nejvýhodnější?