Pouzdro na mapu Wisport® Linx - coyote

Pouzdro na mapu Wisport® Linx - coyote

Pouzdro na mapu Wisport® Linx - coyote

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pouzdro na mapu Wisport® Linx - coyote - popis produktu

Pouzdro na mapu Wisport® Linx - coyote Pouzdro Wisport® Linx chrání mapu před poškozením vodou, před prachem a před ušpiněním.Vnější strana je z odolného materiálu Cordura®. Pouzdro je skládací a šetří místo.Ve složeném stavu je zajištěno velcro páskem a zakryté je klopou zapínanou také suchým zipem.Na mapu je po rozložení pouzdra k dispozici velká kapsa s transparentní fólií. Přihrádka  je zavíraná zipem. Průhledná fólie je odolná vůči extrémním teplotám od -40 °C až do 50 °C.Pod klopou pouzdra jsou 3 sloty na psací potřeby (tužky, pera atd.).Z vnější strany má pouzdro osazeno poutko s “D“ kroužkem pro zavěšení na batoh nebo na opasek a podobně. Materiál: Cordura®  plastová fólie. Rozměry ve složeném stavu: 20 cm x 13 cm. Rozměry v rozloženém stavu: 40 cm x 40 cm. skládací, nenáročné na prostor přihrádka na mapu se zipem průhledná fólie na čtení z mapy fólie odolná vůči extrémním teplotám pod klopou 3 sloty pro tužky  “D“ kroužek na zavěšení Vodáctví » Vodotěsné obaly » Pouzdro na mapu Wisport® Linx - coyote

Produkt Pouzdro na mapu Wisport® Linx - coyote lze nalézt mezi produkty ve skupině Vodotěsné obaly, patří pod značku Wisport, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Pouzdro na mapu Wisport® Linx - coyote - parametry produktu

Pouzdro na mapu Wisport® Linx - coyote - historie ceny a dostupnosti

Pouzdro na mapu Wisport® Linx - coyote - další zajímavé produkty

Pouzdro na mapu Wisport® Linx - coyote - jak nakoupit nejvýhodnější?