Pouzdro na láhev se sklenkami na víno diVinto Diamond

Pouzdro na láhev se sklenkami na víno diVinto Diamond

Pouzdro na láhev se sklenkami na víno diVinto Diamond

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 260 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pouzdro na láhev se sklenkami na víno diVinto Diamond - popis produktu

Pouzdro na láhev se sklenkami na víno diVinto DiamondDárkové pouzdro na láhev a sklenice diVinto. Obal zajistí bezpečnost sklenic a láhve v obalu. Dárkové balení je vhodné jako dárek pro každého milovníka vína a není zapotřebí již další balení.Fakta o produktu:Obsah soupravy: 2 x sklenice na víno, pouzdro.Je připraven k darování, není potřeba žádné další balení.Pohár na víno:Pohár vám umožní vychutnat si víno bez potřeby dolévání.Gigantický produkt, který udělá obrovský dojem.Materiál: sklo. Rozměry: 26 cm (výška), 860 ml (objem). Lze umýt v myčce na nádobí. Vhodné pro styk s potravinami. Před prvním použitím výrobek omyjte.Pouzdro:Materiál: EVA. Pouzdro je vyrobeno z tvrdého a pevného materiálu, který chrání jeho obsah před rozbitím. Díky lehké a kompaktní konstrukci jej lze snadno sbalit do tašky, batohu nebo kufru. Rozměry: 38 cm (výška), 35 cm (šířka).Rozměry v balení: 11,0 x 35,0 x 38,0 (cm).Váha: 1,00 kg.Vyrobeno v EU.Do pouzdra se vejde většina lahví o rozměrech nepřesahujících 31,5 x 8 cm. Láhev vína není součástí balení.

Produkt Pouzdro na láhev se sklenkami na víno diVinto Diamond patří do skupiny produktů Sklenice na víno, v nabídce prodejce Dareckyukatky.cz.

Pouzdro na láhev se sklenkami na víno diVinto Diamond - parametry produktu

Pouzdro na láhev se sklenkami na víno diVinto Diamond - historie ceny a dostupnosti

Pouzdro na láhev se sklenkami na víno diVinto Diamond - další zajímavé produkty

Pouzdro na láhev se sklenkami na víno diVinto Diamond - jak nakoupit nejvýhodnější?