eBook: Jak na fermentované potraviny k podpoře zdraví, silné imunity a energie | Tato knížka je pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny. Dozvíte se v ní spoustu zajímavých informací, praktických
Také sledujete, aby potraviny, kosmetika, oblečení, nábytek a další věci v domácnosti byly zdravotně nezávadné a neublížily vašemu dítěti? Zajímá vás, z čeho jsou tyto předměty vyrobeny, a jak jejich složení působí na lidský organismus? Co tedy kupovat, abyste se
Populární blogerka Sára Fábry Köpplová se léta potýkala s poruchou příjmu potravy. Jednoho dne se ale rozhodla přehodnotit svůj negativní vztah k jídlu a začala se zajímat o to, jak svůj přístup k němu změnit. Nechte se jí inspirovat a vařte zdravě, s chutí a bez výčitek
eBook: Jak žít s celiakií, nesnášenlivostí lepku, mléka či jiných potravin? Jak poznat první příznaky? Jaké vyšetřovací metody se používají a jak probíhají? Které potraviny jsou dovoleny, které zakázány a které jsou naopak velmi vhodné? Může mít žena trpící
Hélène Comlanová 40 receptů s nízkým glykemickým indexem.Upravte svou váhu, získejte pocit vitality, braňte se vzniku cukrovky a kardiovaskulárních nemocí – za stravu s nízkým glykemickým indexem Vám tělo poděkuje. Stává se Vám, že se nacpete k prasknutí, ale po chvíli si