Potah na křeslo ušák Gisela #608588

Potah na křeslo ušák Gisela #608588

Potah na křeslo ušák Gisela #608588

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 239 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Potah na křeslo ušák Gisela - popis produktu

Potah na křeslo ušák s podsedákem Gisela je nejen praktický, ale dokáže provést okamžitou a příjemnou změnu ve vašem domově. Je dokonale strečový a velmi snadno se vašemu sedacímu nábytku přizpůsobí. Křeslo rázem vypadá skvěle a navíc je chráněné před poničením. Rozměry potahu přesně odpovídají ušákům vyrábějící společnost IKEA a křeslům podobné velikosti. Vlastníte-li ušák, který nemá samostatný podsedák, stačí použít pouze samotný potah na křeslo. Materiál: 80% bavlna, 15% polyester, 5% elastan. Balení obsahuje 1 ks potahu na křeslo a 1 ks potahu na podsedák. Válečky k zafixování potahu nejsou nutné, je však možné je dokoupit. Potah na křeslo a podsedák Vysoce elastický Jemná struktura tkaniny Snadno přizpůsobivý Ideální pro ušáky od společnosti IKEA Praní na 30 °C Návod k použití součástí balení  

Tento produkt se nachází v kategorii Napínací potahy, patří pod značku Astoreo, v nabídce prodejce Astoreo.cz.

Produkt Potah na křeslo ušák Gisela #608588 lze nalézt mezi produkty ve skupině Ušáková křesla, vyrábí jej značka Astoreo, naleznete jej v e-shopu Astoreo.cz.

Potah na křeslo ušák Gisela - parametry produktu

Potah na křeslo ušák Gisela - historie ceny a dostupnosti

Potah na křeslo ušák Gisela - další zajímavé produkty

Potah na křeslo ušák Gisela - jak nakoupit nejvýhodnější?