Postel Desjo 160 Dub San Remo

Postel Desjo 160 Dub San Remo

Postel Desjo 160 Dub San Remo

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Postel Desjo 160 Dub San Remo - popis produktu

Kolekce nábytku Desjo nabízí inspirativní řešení v moderním designu. Toto je nabídka pro ty, kdo hledají jednoduchá, ale zároveň nevšední řešení. Kolekce v provedení dubu sanremo dokonale odpovídá aktuálním trendùm. Tento dekor vyniká vizuálně díky 3D efektům, které působí dojmem hlubokého povrchu. Tohoto výsledku bylo dosaženo dokonalou kombinací pórovatosti a výrazného dekoru dřeva. Suky, jemné škrábance a prasklinky jsou zdůrazněny. Desjo je kolekce ideální pro obývací pokoj, jídelnu a ložnici. • barvy: dub sanremo + hnědá • provedení: čela laminovaná nábytková deska v dřevěném dekoru; korpus - laminovaná nábytková deska v dřevěném dekoru • nohy: plastové černé kulaté   * na e-shopu máme uveden kompletní rozměr

Produkt Postel Desjo 160 Dub San Remo lze nalézt mezi produkty ve skupině Designový nábytek, patří značce Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Postel Desjo 160 Dub San Remo - parametry produktu

Postel Desjo 160 Dub San Remo - historie ceny a dostupnosti

Postel Desjo 160 Dub San Remo - další zajímavé produkty

Postel Desjo 160 Dub San Remo - jak nakoupit nejvýhodnější?