Postel 90 + Rošt Indianapolis Kraft Bíly

Postel 90 + Rošt Indianapolis Kraft Bíly

Postel 90 + Rošt Indianapolis Kraft Bíly

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Postel 90 + Rošt Indianapolis Kraft Bíly - popis produktu

Kolekce Indianapolis pro ty, kteří oceňují jedinečné detaily Své příznivce si najde mezi těmi, kteří si cení moderního a masivního nábytku jednoduchých, ale originálních tvarů. Čím je tato kolekce výjimečná? Kolekce, která se již dlouhou dobu těší velké oblibě, se vyznačuje použitím k výrobě dekorativní nábytkové desky a velkým výběrem nábytkových prvků. Jednoduchá jednolůžková postel, která se bude skvěle hodit do pokoje pro mládež a další. Nábytek je pevný, solidně zpracovaný a kvalitní. Disponuje prostorem pro matraci 90x200 a možností montáže LED osvětlení, které navede příjemnou atmosféru. Dostupná ve třech barevných provedeních. Moderní nábytek z kolekce Indianapolis je dostupný ve třech provedeních: craft bílý      jasan světlý  jasan tmavý Nábytek do obývacího pokoje a ložnice. Dubová dřevěná deska vytváří krásný povrch. Doplňková možnost v podobě LED osvětlení (ve vybraných modulech) podtrhne solidní zpracování a vytvoří příjemnou hřejivou atmosféru v interiéru. Výhodou nábytkového systému Indianapolis je skutečnost, že disponuje velkým množstvím prvků, které vám umožní zařídit každý, i ten nejnáročnější interiér.

Produkt Postel 90 + Rošt Indianapolis Kraft Bíly patří do skupiny produktů Postelové rošty, patří pod značku Baumax, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Nábytek do dětského pokoje, patří značce Baumax, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Postel 90 + Rošt Indianapolis Kraft Bíly - parametry produktu

Postel 90 + Rošt Indianapolis Kraft Bíly - historie ceny a dostupnosti

Postel 90 + Rošt Indianapolis Kraft Bíly - další zajímavé produkty

Postel 90 + Rošt Indianapolis Kraft Bíly - jak nakoupit nejvýhodnější?