Polštař Formosa 50x40x12 Aa

Polštař Formosa 50x40x12 Aa

Polštař Formosa 50x40x12 Aa

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 605 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Polštař Formosa 50x40x12 Aa - popis produktu

Profilovaný polštář formosa je polštář vyrobený ze dvou druhů pěny, díky čemu můžeme upravovat výšku polštáře. Horní část je vyrobena z termoplastické pěny, která poskytuje příjemný komfort a dokonale podporuje krční páteř. Spodní část je vyrobená z polyuretanové pěny, kterou lze snadno odstranit - což vám umožní upravit výšku polštáře. Speciální struktura polštáře a jeho přesné profilování zabraňuje křečím a uvolňuje krční svaly. Je určen pro lidi, kteří mají rádi tvrdší polštáře a tráví většinu noci na boku nebo na zádech. komfortní a podpůrný odolný vůči roztočům umožňuje správnou cirkulaci vzduchu nedeformuje se   ekologický výrobek Vzhledem ke specifičnosti produktů jsou rozměry ilustrativní a mohou se mírně lišit od skutečných rozměrů. Výplň: termoplastická pěna, polyuretanová pěna Tvrdost: h3 Typ: profilovaný Balení: pevné balení, které kromě svých estetických hodnot chrání produkt během skladování a přepravy

Produkt Polštař Formosa 50x40x12 Aa lze nalézt mezi produkty ve skupině Bytový textil, patří značce Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Polštař Formosa 50x40x12 Aa - parametry produktu

Polštař Formosa 50x40x12 Aa - historie ceny a dostupnosti

Polštař Formosa 50x40x12 Aa - další zajímavé produkty

Polštař Formosa 50x40x12 Aa - jak nakoupit nejvýhodnější?