Police Wow 130 cm Grafit/Zelená Iguana/Dub Nagano

Police Wow 130 cm Grafit/Zelená Iguana/Dub Nagano

Police Wow 130 cm Grafit/Zelená Iguana/Dub Nagano

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 818,30 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Police Wow 130 cm Grafit/Zelená Iguana/Dub Nagano - popis produktu

Toužíte po uspořádání pohodlného pokoje pro teenagery, který bude mít nejen komfortní, ale i moderní charakter? Splnit vaši touhu pomůže nábytek z kolekce Wow. Perfektním doplňkem sestavy bude dlouhá police z této kolekce, která se vyznačuje velmi precizním zpracováním a jemnou paletou barev. Tato praktická police bude skvělým místem k vystavení oblíbených předmětů a doplňků. Díky jednoduchému geometrickému tvaru se police perfektně hodí do každého interiéru. Charakteristika: •velmi precizní zpracování • jemná škála barev • jednoduchý, geometrický tvar • barvy: grafitová / zelená leguán zelená, dub nagaro • provedení: čela - laminovaná nábytková deska; korpus - laminovaná nábytková deska • úchytky : saténový plast v barvě grafitu a iguana  

Produkt Police Wow 130 cm Grafit/Zelená Iguana/Dub Nagano patří do skupiny produktů Nábytek do obývacího pokoje od značky Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Police Wow 130 cm Grafit/Zelená Iguana/Dub Nagano - parametry produktu

Police Wow 130 cm Grafit/Zelená Iguana/Dub Nagano - historie ceny a dostupnosti

Police Wow 130 cm Grafit/Zelená Iguana/Dub Nagano - další zajímavé produkty

Police Wow 130 cm Grafit/Zelená Iguana/Dub Nagano - jak nakoupit nejvýhodnější?