Největší nabídka produktů je dostupná od značek Royal Catering, Villeroy & Boch, ORION, Valdemar Grešík, Expres Menu, Hotovky, Cosma, Lunasol, Auga, Makro, Sola, Sonnentor, Bujónka, Práh, Clayre & Eef, Grešík, Protein & Co., Protein & Co., KetoMix, Baumax, Protein&Co., PANTONE, HiPP, by inspire alebo Machač. Všechny značky
Sonnentor Zeleninová polévka SV. Hildegardy BIO 60 g | | Perfektně dochutí každou polévku a dodá jí chuť poctivého zeleninového vývaru i bez dlouhého vaření. | | Složení: sůl, směs zeleniny bio v různém poměru 23 % (mrkev bio, cibule bio, pastinák bio), bambucké máslo bio,
Polévkové koření BIO Sonnentor 25g | Díky kombinaci několika druhů zeleniny má toto koření výraznou chuť. Hodí se k dochucení jakékoli polévky, od zeleninového vývaru až po lahodné krémové polévky. Koření v sobě spojuje chuť mrkve, petržele, celeru nebo majoránky. Tato
Sonnentor Petržel BIO 15 g | | petržel je základní známá bylinka. | | Používá se hlavně na dochucení polévek, ale také na ryby, maso, do omáček a jiného. | | Složení: Petržel list* 100 %. | | *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství | | | Petržel se přirozeně skvěle hodí k
Sonnentor Mungo BIO 120 g | | Výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK. | | Složení: fazole mungo bio (Vigna radiata) | Mungo BIO jsou semínka k nakličování
Sonnentor Směs semínek BIO 120 g | | Naklíčená semínka jsou vhodná k vylepšení salátů, polévek a jiných pokrmů. | | Složení: pískavice řecké seno bio (Trigonella foenum-graecum), čočka bio (Lens culinaris), ředkev bio (Raphanus sativus) | Směs semínek BIO jsou semínka k
Rukola nebo také roketa zapadla na dlouhý čas v zapomnění. V posledních letech slaví tato malá peprná rostlinka svůj návrat a těší se o to větší oblibě. Ostře aromatickou chuť klíčků rukoly využijete při přípravě masa, zeleniny, polévek a salátů
Aroma připomíná česnek, je ale jemnější a slabší a má v sobě stopy pažitky. S česnekem medvědím můžete zjemnit zeleninové a bramborové pokrmy a saláty, které dostanou svěží jarní chuť
Sonnentor Kmín mletý BIO 60 g | | Hnědá semínka dochutí jak bramborovou polévku či tvarohovou pomazánku, tak jsou základem některých tradičních severoafrických jídel jako např. marocké kmínové polévky. | | Neměl by chybět v žádné domácnosti. | | TIP: Mnoho lidí se chce vyhnout
Sonnentor Hřebíček mletý BIO 35 g | | Zimní punč, svařené víno nebo třeba ičaj si v zimě běz hřebíčku nedokážeme představit. | | Je to koření, které bychom měli mít doma jako základ. | | Tvoří nezbytnou součást aromatické směsi koření Garam Masala. | | Složení: Hřebíček
Nové koření mleté BIO Sonnentor 35g | Nové koření je velmi oblíbenou ingrediencí pro dochucování, protože se hodí jak do sladkých, tak do slaných pokrmů. Vyznačuje se silně aromatickou vůní, která připomíná především hřebíček, muškátový oříšek nebo skořici
Sonnentor Badyán BIO 25 g | | V čínské kuchyni se s badyánem a sojovou omáčkou připravují polévky, dušené kuře, vepřové maso a kachna. Také ve Vietnamu rádi používají badyán při přípravě svých pokrmů, např. hovězí polévky (pho). Badyán je ovšem koření, které
Muškátový oříšek je jádrem pecky muškátového plodu. Má velmi těžko popsatelné aroma, které je směsí štiplavých nasládlých ale i nahořklých vůní. Je součástí mnoha kořenících směsí (např. Kari) a je používán hlavně v indické kuchyni. Použít jej ale můžeme i
Bobkový list BIO Sonnentor 10g | Bobkový list, známý také jako vavřín pravý, je dobře známé koření, které se v kuchyni používá především k ochucení polévek a omáček. Dokáže ale ozvláštnit i přípravu různých druhů ryb a zvěřiny nebo sloužit k přípravě