Polarpro LiteChaser Grip pro iPhone 12 Pro

Polarpro LiteChaser Grip pro iPhone 12 Pro

Polarpro LiteChaser Grip pro iPhone 12 Pro

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 195 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Polarpro LiteChaser Grip pro iPhone 12 Pro - popis produktu

Držák LiteChaser Polarpro pro iPhone 12 Pro - funkčnostOsm různých poloh držáku řady LiteChaser Pro poskytuje pohodlí při natáčení videa. Příslušenství lze například připevnit zepředu, což vám dává možnost natáčet se s iPhonem 12 Pro. Na smartphonu můžete také aktivovat funkci samospouště a pořizovat fotografie bez použití stativu. S držákem od PolarPro je také snazší natáčet video a pořizovat fotografie na výšku. Produkt je vhodný pro iPhone 12 Pro.Další funkceNa horní a spodní straně držáku se nachází závity 1/4'-20. Jejich využitím získáte další možnosti při fotografování. Spodní závit využijete například pro upevnění stativu a vyšší závit vám umožní připojit mikrofon nebo Bluetooth spoušť.VýrobcePolarProNázevGrip LiteChaserKompatibilitaiPhone 12 ProHmotnost61,51 gRozměry79,03 × 37,1 × 27,9 mm

Produkt Polarpro LiteChaser Grip pro iPhone 12 Pro patří do skupiny produktů Mobilní telefony, patří pod značku PolarPro, v nabídce prodejce SMDledzarovky.cz.

Polarpro LiteChaser Grip pro iPhone 12 Pro - parametry produktu

VýrobcePolarPro
KategorieTelefony, Mobilní telefony, Gripy
ZnačkaPolarPro
E-shopSMDledzarovky.cz

Polarpro LiteChaser Grip pro iPhone 12 Pro - historie ceny a dostupnosti

Polarpro LiteChaser Grip pro iPhone 12 Pro - další zajímavé produkty

Polarpro LiteChaser Grip pro iPhone 12 Pro - jak nakoupit nejvýhodnější?