Pojízdný dílenský stůl MOTION, 2000x600 mm, šedá deska HPL

Pojízdný dílenský stůl MOTION, 2000x600 mm, šedá deska HPL

Pojízdný dílenský stůl MOTION, 2000x600 mm, šedá deska HPL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 14 683,35 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pojízdný dílenský stůl MOTION, 2000x600 mm, šedá deska HPL - popis produktu

Mobilní pracovní stůl s nastavitelnou výškou, odolnou deskou a robustním rámem. Díky možnosti polohování můžete pracovat vsedě i vestoje. Pokud se o stůl dělí více lidí, každý si jej snadno nastaví podle vlastních preferencí.Dílenský pracovní stůl s možností nastavení ideální pracovní výšky. Výškově nastavitelná deska se hodí také v případě, že se o stůl dělí více uživatelů s odlišnou preferencí výškového nastavení. Výškové nastavení se provádí manuálně, a to v rozmezí 800-1200 mm. Nezapomeňte své pracoviště doplnit o protiúnavovou rohož, která přináší úlevu při práce vestoje a zmírňuje bolesti chodidel, kolen, boků a zad.Pro dosažení maximální flexibility je stůl vybaven otočnými koly. Díky nim získáte dokonale mobilní pracoviště, které lze libovolně přemísťovat podle aktuálních potřeb. Stůl je velmi stabilní a díky podnožím ze čtvercových profilů s robustním upevněním snese hrubší zacházení. Pro možnost nastavení výšky jsou v nohách použity c-profily. Rám je opatřen odolným práškovým lakem. Světle šedá pracovní deska je vyrobena z 24 mm silného vysokotlakého laminátu a je opatřena tmavě šedou ABS hranou. Nosnost stolu je 400 kg při rovnoměrném zatížení. Stůl můžete doplnit o rozšiřující rám a nastavitelné konzoly, díky kterým lze nad pracovní desku zavěsit další příslušenství jako například police, panely na nářadí nebo držáky na obrazovky a technickou dokumentaci.

Produkt Pojízdný dílenský stůl MOTION, 2000x600 mm, šedá deska HPL patří do skupiny produktů Pracovní stoly, barevná verze je grey, lightgrey, naleznete ho u prodejce Ajprodukty.cz.

Pojízdný dílenský stůl MOTION, 2000x600 mm, šedá deska HPL - parametry produktu

Barvalightgrey
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka600
Výška
Hloubka
Hmotnost46.4
KategorieStoly, Pracovní stoly
Barvagrey, lightgrey
E-shopAjprodukty.cz

Pojízdný dílenský stůl MOTION, 2000x600 mm, šedá deska HPL - historie ceny a dostupnosti

Pojízdný dílenský stůl MOTION, 2000x600 mm, šedá deska HPL - další zajímavé produkty

Pojízdný dílenský stůl MOTION, 2000x600 mm, šedá deska HPL - jak nakoupit nejvýhodnější?