Podvazkový pás René Rofé LACE GARTER BELT bílý M-L

Podvazkový pás René Rofé LACE GARTER BELT bílý M-L

Podvazkový pás René Rofé LACE GARTER BELT bílý M-L

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 239 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Podvazkový pás René Rofé LACE GARTER BELT bílý M-L - popis produktu

Vybrala jste si pro vaši romantickou večeři nádherné krátké šaty a chcete si k nim vzít rajcovní punčochy? Zabraňte jejich sklouznutí a vyberte si k nim tento fantastický podvazkový pás René Rofé LACE GARTER BELT ve sněhově bílé barvě, která se hodí téměř ke všemu prádlu. Také bude ideálním doplňkem vaší svatební noci. Ukažte partnerovi, že hodláte zlobit a svádět jej každým pohybem. Pás je ušitý z hedvábně jemné a působivé květinové krajky, která naladí příjemnou atmosféru a povzbudí vášnivou touhu. Měkká a příjemná elastická tkanina je pohodlná na nošení a perfektně se přizpůsobí vaší postavě. Čtyři nastavitelné pružné podvazky zakončené skobou zachytí vaše punčochy, které udrží na místě i při divokém tanci. Na tento smyslný pohled dlouho nezapomene. Kalhotky ani punčochy nejsou součástí balení. Dolaďte svůj outfit k dokonalosti a rozmazlete se skvostným prádlem. Proč si vybrat podvazkový pás René Rofé LACE GARTER BELT: elegantní a svůdný doplněk erotického prádla pružná sametová krajka s bohatým květinovým vzorem měkká elastická tkanina se přizpůsobí postavě a pohodlně se nosí čtyři nastavitelné podvazky uchytí a udrží vaše punčochy okoření vzhled vašich nohou a podpoří žhavou intimní atmosféru nabízíme ve velikosti S/M a M/L Parametry: Barva: bílá Materiál: 92% nylon, 8% elastan Velikost: S/M, M/L

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské šaty, patří značce Rene Rofe, velikost odpovídá označení M/L, barevná verze je bílá, z materiálu elastan, nylon, naleznete jej v e-shopu Flagranti.cz.

Produkt Podvazkový pás René Rofé LACE GARTER BELT bílý M-L patří do skupiny produktů Dámské podvazkové pásy, je v nabídce značky Rene Rofe, velikost odpovídá označení M/L, v barvě bílá, je vyroben z materiálu elastan, nylon, naleznete jej v e-shopu Flagranti.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské erotické šaty, patří značce Rene Rofe, velikost odpovídá označení M/L, v barevné verzi bílá, materiálové provedení je elastan, nylon v nabídce e-shopu Flagranti.cz.

Podvazkový pás René Rofé LACE GARTER BELT bílý M-L - parametry produktu

pro kohopro ženy
typpodvazkový pás, podvazek
velikostM/L
barvabílá
vlastnostielastické,krajkové,svatební
materiálelastan,nylon
KategorieDámské šaty, Dámské podvazkové pásy, Dámské erotické šaty
ZnačkaRene Rofe
VelikostM/L
Barvabílá
Materiálelastan, nylon
E-shopFlagranti.cz

Podvazkový pás René Rofé LACE GARTER BELT bílý M-L - historie ceny a dostupnosti

Podvazkový pás René Rofé LACE GARTER BELT bílý M-L - další zajímavé produkty

Podvazkový pás René Rofé LACE GARTER BELT bílý M-L - jak nakoupit nejvýhodnější?


Vstupujete na stránky podléhající věkovému omezení

Vstupem do tohoto oddělení bezvýhradně souhlasíte a potvrzujete, že jste dosáhli věku 18 let, případně 21 let tam, kde je to vyžadováno zákonem, dále že sem vstupujete dobrovolně a že neumožníte přístup do tohoto oddělení nezletilým osobám.

Odejít