Podušky na zahradní židle 6 ks Dekorhome Světle modrá

Podušky na zahradní židle 6 ks Dekorhome Světle modrá

Podušky na zahradní židle 6 ks Dekorhome Světle modrá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 603 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Podušky na zahradní židle 6 ks Dekorhome Světle modrá - popis produktu

S naší sadou 6 podušek se vám na zahradních židlích bude hned sedět pohodlněji! Navíc je také zpestří svou výraznou barvou. Poduška má univerzální design, takže se hodí na všechny typy zahradních židlí a skvěle zapadne do celé řady venkovních prostor. Je ušitá ze 100% polyesteru, což jí zajišťuje dostatečnou pevnost a odolnost, aby vydržela běžné venkovní používání. Každý polstr je opatřený dvěma páry šňůrek a jedním elastickým páskem, pomocí kterých ho můžete k židli bezpečně připevnit. Poduška však představuje víc než jen praktickou pomůcku – zapůsobí také jako nápadný dekorativní prvek! Barva: krémovábéžováčervenávínovásvětle modrátmavě modrásvětle zelenátmavě zelenášedáantracitšedohnědá taupečernávzor květyčervená - bílá (kostka)šedá kostka Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: látka (100% polyester) / PP duté vlákno Rozměry: šířka: 50 cmdélka: 100 cmvýška: 7 cm Hmotnost: 7 kg Balení obsahuje: 6 x poduška

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní židle, je v nabídce značky Vida, v barvě Potisk, materiál je Látka v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Produkt Podušky na zahradní židle 6 ks Dekorhome Světle modrá lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní sedáky, patří pod značku Vida, barevné provedení je Potisk, materiálové složení Látka, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sady židlí, patří pod značku Vida, barevné provedení je Potisk, materiálové složení Látka v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Podušky na zahradní židle 6 ks Dekorhome Světle modrá - parametry produktu

BARVABílá
BARVAČerná
BARVAZelená
BARVAModrá
BARVAČervená
BARVAŠedá
BARVAHnědá
BARVABéžová
BARVAVícebarevné
BARVAKrémová
BARVAPotisk
STYLVenkovský
STYLModerní
STYLPraktický
HMOTNOST7 kg
ŠÍŘKA50 cm
MATERIÁLLátka
VÝŠKA7 cm
OBSAH SETU6x poduška
DÉLKA100 cm
BAREVNÁ VARIANTASvětle modrá
Hmotnost7000.000g
KategorieSvětla, Židle, Zahradní židle, Zahradní sedáky, Sady židlí
ZnačkaVida
BarvaPotisk
MateriálLátka
E-shopInpostele.cz

Podušky na zahradní židle 6 ks Dekorhome Světle modrá - historie ceny a dostupnosti

Podušky na zahradní židle 6 ks Dekorhome Světle modrá - další zajímavé produkty

Podušky na zahradní židle 6 ks Dekorhome Světle modrá - jak nakoupit nejvýhodnější?