Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá

Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá

Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 334 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá - popis produktu

Pohodlná poduška na lehátko je vyrobena z vysoce kvalitního odolného polyesteru a je ideální pro dlouhodobé použití venku i uvnitř. Speciální pětivrstvý sendvičový systém a tloušťka polstrování 5 cm zajistí dokonalé pohodlí při ležení a zvou k relaxaci. Při optimálních rozměrech se podušky vejdou na všechna běžná lehátka a opalovací lehátka. Díky popruhům připevněným na boku a elastickému popruhu lze snadno zabránit sklouznutí čalounění. Textílie se snadnou údržbou je vodoodpudivá, takže náhodně rozlité tekutiny lze setřít bez zanechání zbytků. Moderní barvy s nadčasovým lněným vzhledem a ozdobnými knoflíky se postarají o skvělý akcent na zahradě, terase nebo v obývacím prostoru. Pro všechny, kteří chtějí nejen pohodlné sedáky, ale chtějí je také opticky zvýraznit.  Barva:světle hnědý melíršedý melír Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: 55% bavlna / 45% polyester Rozměry:šířka : 55 cmhloubka: 194 cmvýška: 5 cm

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní sedáky, patří pod značku DE, barevné provedení je Cappuccino, materiálové složení Látka, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Produkt Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní lehátka, vyrábí jej značka DE, barevná varianta je Cappuccino, materiálové provedení je Látka, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní lehátko, vyrábí jej značka DE, barevná varianta je Cappuccino, materiálové provedení je Látka, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá - parametry produktu

BARVAŠedá
BARVAHnědá
BARVACappuccino
STYLModerní
STYLPraktický
TVARObdélníkový
ODOLNOST PROTI DEŠTIAno
MATERIÁLPolyester
MATERIÁLLátka
ŠÍŘKA55 cm
VÝŠKA5 m
HLOUBKA194 cm
BAREVNÁ VARIANTAHnědá
Hmotnost2000.000g
KategorieLehátka, Zahradní sedáky, Zahradní lehátka, Zahradní lehátko
ZnačkaDE
BarvaCappuccino
MateriálLátka
E-shopInpostele.cz

Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá - historie ceny a dostupnosti

Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá - další zajímavé produkty

Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá - jak nakoupit nejvýhodnější?