Podstavec vel. 10, white nordic wood

Podstavec vel. 10, white nordic wood

Podstavec vel. 10, white nordic wood

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 439 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Podstavec vel. 10, white nordic wood - popis produktu

Podstavec pod monitor Podstavec vel. 10, white nordic wood: Podstavec pro zajištění optimální výšky vašeho monitoru. Podle pravidel správné ergonomie by měl být monitor v takové výšce, aby jeho horní hrana byla minimálně ve výšce očí. Většina běžných monitorů a stolů je však ve výsledku daleko níže, čímž se zvyšuje namáhání krční páteře a přichází bolesti zad. Tento podstavec tuto situaci eliminuje a přispěje k vašemu zdraví větším komfortem, jenž jistě oceníte při delší práci. Je vhodný i pro vyzdvihnutí monitoru notebooku - tak jej lze přeměnit na stolní LCD se vším pohodlím. Tento bílý podstavec má velikost 10. Klíčové vlastnosti podstavce pro monitor vel. 10 white nordic woodNosnost podstavce až 50 kgVyrobeno z kvalitního laminovaného dřevaJednoduché použitíPodstavec vám dopomůže k správnému držení těla při práci na počítačiPevná konstrukce podstavce

Tento produkt naleznete ve skupině Podstavce pod monitory, patří pod značku Podruce.cz, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Podstavec vel. 10, white nordic wood - parametry produktu

Podstavec vel. 10, white nordic wood - historie ceny a dostupnosti

Podstavec vel. 10, white nordic wood - další zajímavé produkty

Podstavec vel. 10, white nordic wood - jak nakoupit nejvýhodnější?