Podložka do kočárku bílá/šedá s puntíky

Podložka do kočárku bílá/šedá s puntíky

Podložka do kočárku bílá/šedá s puntíky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 449 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Podložka do kočárku bílá/šedá s puntíky - popis produktu

Měkká oboustranná podložka zajistí vašemu dítěti pohodlnou cestu a ochrání interiér kočárku před znečištěním a opotřebením. V teplých dnech poskytne bavlněná strana podložky ochranu před nepohodlným čalouněním kočárku a v chladnějších dnech zajistí plyš správnou teplotu. Otvory pro bezpečnostní pásy byly navrženy tak, aby bylo možné podložku přizpůsobit jakémukoli kočárku. Kočárek má také chrániče pásů, které chrání před nepříjemným tlakem pásů. Polštářek do kočárku zajistí vašemu dítěti pohodlí na každé cestě. Je tvarovaný tak, aby chránil jemnou hlavičku dítěte před nárazy a přepadáváním hlavy na stranu při jízdě v kočárku nebo v autě. Specifikace: Šířka: 35 cm Tloušťka: 1,5 cm Součásti sady: oboustranná podložka do kočárku, polštářek s motýlkem, chrániče bezpečnostních pásů

Produkt Podložka do kočárku bílá/šedá s puntíky patří do skupiny produktů Dětské deky, v barevné verzi šedá, v nabídce prodejce Dumdekorace.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dětské kočárky, v barevné verzi šedá, naleznete jej v e-shopu Dumdekorace.cz.

Podložka do kočárku bílá/šedá s puntíky - parametry produktu

Podložka do kočárku bílá/šedá s puntíky - historie ceny a dostupnosti

Podložka do kočárku bílá/šedá s puntíky - další zajímavé produkty

Podložka do kočárku bílá/šedá s puntíky - jak nakoupit nejvýhodnější?