Plynový gril GrandHall Xenon 3 s bočním hořákem

Plynový gril GrandHall Xenon 3 s bočním hořákem

Plynový gril GrandHall Xenon 3 s bočním hořákem

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 14 850 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Plynový gril GrandHall Xenon 3 s bočním hořákem - popis produktu

Plynový gril GrandHall Xenon 3 s bočním hořákem Elegantní černá barva kontrastuje s nerezovým čelním panelem a madlem. Gril je vybaven tradičním systémem hořáků. Celolitinový grilovací rošt se skládá ze 2 roštů a 1 desky. Na bočním hořáku můžete uvařit těstoviny nebo usmažit krevety. Robustní kolečka usnadňují manipulaci s grilem. 3 nerezové hořáky o celkovém výkonu 9,9 kW boční hořák v pravé polici s výkonem 3,4 kW 2 porcelánem potažené litinové rošty 40,8 x 18 cm 1 porcelánem potažený litinový tál o rozměrech 40,8 x 17,5 cm grilovací plocha 53,5 x 40,8 cm piezo zapalování v ovládácích knoflících ohřívací rošt - prostor sloužící k udržování teploty pokrmu či ohřevu příloh teploměr ve víku pro dosažení dokonalých výsledků instalace běžné 10 kg plynové láhve dovnitř grilu praktické háčky pro zavěšení nářadí sklopná levá police ušetří místo při skladování grilu větší kolečka pro snadnou manipulaci rozměry grilu 136,5 cm x 118 cm x 56 cm hmotnost: 40 kg barva: černá s nerez akcenty. Parametry: Provedení hořák: nerez Počet hořáků: 3+1 Typ grilu (zdroje): plynový Rozměr grilovací plochy (š x v): 535 x 408 mm Boční odkládací plochy: levá+pravá Záruk: 2 Šířka1365mm Výška: 1180 mm Hloubka: 560 mm Hmotnost: 40 kg Piezo zapalování: ANO Grilování » Grily na dřevěné uhlí » Plynový gril GrandHall Xenon 3 s bočním hořákem

Produkt Plynový gril GrandHall Xenon 3 s bočním hořákem patří do skupiny produktů Plynové grily, patří značce Grandhall, naleznete jej v e-shopu Gamisport.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Grily na uhlí, patří značce Grandhall, naleznete jej v e-shopu Gamisport.cz.

Plynový gril GrandHall Xenon 3 s bočním hořákem - parametry produktu

IntrastatGrily-14,00-73211190
KategorieGrily, Hořáky, Plynové grily, Grily na uhlí
ZnačkaGrandhall
E-shopGamisport.cz

Plynový gril GrandHall Xenon 3 s bočním hořákem - historie ceny a dostupnosti

Plynový gril GrandHall Xenon 3 s bočním hořákem - další zajímavé produkty

Plynový gril GrandHall Xenon 3 s bočním hořákem - jak nakoupit nejvýhodnější?