Plovací vesta Hiko MIKMAQ černá

Plovací vesta Hiko MIKMAQ černá

Plovací vesta Hiko MIKMAQ černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Plovací vesta Hiko MIKMAQ černá - popis produktu

Plovací vesta Hiko MIKMAQ černá Vesta je vyrobena v souladu s normami ISO 12402-5 a 12402-6. - Konstrukčně je navržená tak, aby umožňovala široký rozsah pohybu. - Díky krátkému střihu a nízkému profilu přední části je vhodná i pro kajakáře. - Široké ramenní popruhy jsou polstrované neoprenem a nabízejí komfortní systém dotahování. - Společně s možností dotažení dvou bočních popruhů padne vodákům všech tělesných typů. - Přední rozepínání na zip je charakteristickou vlastností vesty a umožňuje pohodlné oblékání a svlékání. - Přední kapsa na zip nabízí dostatek prostoru na umístění drobností. - Vyrobena v signální barvě, díky které Vás na vodě nikdo nepřehlédne. Velikost: S/M - hmotnost uživatele: 30-75 kg - vztlak (N) - 55Velikost: L/XL - hmotnost uživatele: 50-90 kg - vztlak (N) - 70Velikost 2XL - hmotnost uživatele: 80 + kg - vztlak (N) - 70 Materiály: Corex - měkká a poddajná plovoucí pěna s uzavřenými póry a nízkou specifickou hmotností. Vysoce odolná vůči chemikáliím, ropným produktům a vlhkosti, nechytá plíseň, snadno se čistí a udržuje. Technické parametry: Hmotnost 50kg/m. Oxford 210D - Lehká nylonová tkanina s dobrými mechanickými vlastnostmi, odolná vůči působení ropných látek a detergentu, oděruvzdorná, s dobrou pevností v tahu. Dupratex - Robustní a velmi odolný materiál s technickými parametry: hmotnost 230 g/m2, složení Polyester 600D.   Vodáctví » Plovací vesty » Plovací vesta Hiko MIKMAQ černá

Produkt Plovací vesta Hiko MIKMAQ černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Plovací vesty, patří značce Hiko sport, velikost odpovídá označení 2XL.

Plovací vesta Hiko MIKMAQ černá - parametry produktu

VelikostL/XL
VelikostS/M
VelikostXXL
KategorieVesty, Plováky, Plovací vesty
ZnačkaHiko sport
Velikost2XL

Plovací vesta Hiko MIKMAQ černá - historie ceny a dostupnosti

Plovací vesta Hiko MIKMAQ černá - další zajímavé produkty

Plovací vesta Hiko MIKMAQ černá - jak nakoupit nejvýhodnější?