RECUPLUS pleťový krém s arganovým olejem

RECUPLUS pleťový krém s arganovým olejem

RECUPLUS pleťový krém s arganovým olejem

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

RECUPLUS pleťový krém s arganovým olejem - popis produktu

Výživný pleťový krém s arganovým olejem je vhodný pro denní i noční péči. Obsahuje bohatou složku nenasycených mastných kyselin a vitamíny A, E a F. Zpevňuje kontury obličeje, vyhlazuje vrásky a brání jejich vzniku. Velmi účinně hydratuje a zpomaluje proces stárnutí pleti. Arganový olej se podílí na buněčném okysličování a zajišťuje pružnou a hedvábnou pleť. Použití: Aplikujte každé ráno a večer na předem očištěnou pleť obličeje a krku. Složení: Aqua, Paraffinum Liquidum, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Propylene Glycol, Dimethicone, Glyceryl Stearate, Bis-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG 16/16 Dimethicone, Ceteareth-20, Argania Spinosa Kernel Oil, Pheynoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocoheryl Acetate, Parfum, Citric Acid.   Výživný pleťový krém Pro denní i noční péči Vhodný pro všechny typy pleti

Produkt RECUPLUS pleťový krém s arganovým olejem lze nalézt mezi produkty ve skupině Pleťové krémy, je v nabídce značky Recuplus.

Tento produkt naleznete ve skupině Denní krém, patří pod značku Recuplus.

Produkt RECUPLUS pleťový krém s arganovým olejem patří do skupiny produktů Pleťové oleje od značky Recuplus.

RECUPLUS pleťový krém s arganovým olejem - parametry produktu

RECUPLUS pleťový krém s arganovým olejem - historie ceny a dostupnosti

RECUPLUS pleťový krém s arganovým olejem - další zajímavé produkty

RECUPLUS pleťový krém s arganovým olejem - jak nakoupit nejvýhodnější?