Plechová skříňka Dekorhome Antracit #4806960

Plechová skříňka Dekorhome Antracit #4806960

Plechová skříňka Dekorhome Antracit #4806960

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 903 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Plechová skříňka Dekorhome Antracit - popis produktu

Tato industriální úložná skříň udrží váš dům čistý a dobře organizovaný! V úložné skříni se 2 policemi a štítky na dvířkách si snadno a přehledně uspořádáte nejrůznější složky a dokumenty dle různých kategorií. Ikonický design skříně s industriálním šarmem se hodí do každé kanceláře či pracovny. Ocelové nožičky s plastovými krytkami zabraňují poškrábání podlahy. Tato skříň je vyrobena z oceli, proto má dlouhou životnost a snadno se čistí. Všechny dvířka jsou také vybavena jmenovkami, takže si věci můžete přehledně uspořádat, a větracími otvory, které ji dodávají industriální vzhled. Upozornění: Aby nedošlo k převrácení, je třeba tento produkt upevnit ke zdi pomocí dodaného příslušenství. Barva: bíláantracitováčerná Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: kov Rozměry: šířka: 90 cmhloubka: 40 cmvýška: 100 cm Hmotnost: 25 kg Dodáváno v demontu. 

Tento produkt se nachází v kategorii Kancelářské skříně, patří značce Vida, v barevné verzi šedá, z materiálu kov v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Plechová skříňka Dekorhome Antracit - parametry produktu

BARVABílá
BARVAČerná
BARVAŠedá
STYLIndustriální
STYLModerní
HMOTNOST25 kg
MATERIÁLKov
VÝŠKA100 cm
ÚLOŽNÝ PROSTORAno
VYSOKÝ LESKNe
HLOUBKA40 cm
ŠÍŘKA90 cm
TYP SKŘÍNĚPolicová
POČET POLIC2
BAREVNÁ VARIANTAAntracit
Hmotnost25000.000g
KategorieSkříně, Kancelářské skříně
ZnačkaVida
Barvašedá
Materiálkov
E-shopInpostele.cz

Plechová skříňka Dekorhome Antracit - historie ceny a dostupnosti

Plechová skříňka Dekorhome Antracit - další zajímavé produkty

Plechová skříňka Dekorhome Antracit - jak nakoupit nejvýhodnější?