Plavecké brýle michael phelps xceed bílo/kouřová

Plavecké brýle michael phelps xceed bílo/kouřová

Plavecké brýle michael phelps xceed bílo/kouřová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 119 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Plavecké brýle michael phelps xceed bílo/kouřová - popis produktu

Plavecké brýle XCEED jsou závodní brýle od značky Michael Phelps, která je odkazem světově nejoceňovanějšího plavce Michaela Phelpse.  Plavecké brýle Michael Phelps XCEED jsou závodní brýle s nízkým profilem, proto je ocení zejména plavci a plavkyně preferující závodní a sportovní design brýlí. Jedná se o kvalitní brýle vyšší třídy určené pro závodní plavce. Od elitního modelu XCEED Titan se liší pouze absencí titanové vrstvy, která lépe chrání proti odleskům. Samozřejmostí jsou také tři náhradní nosníky, jejichž výměna je velmi specifická. Nosníky se nevycvakávají, jak jsem zvyklý u brýlí jiných značek, ale vsouvají po drážce zdola nahoru. Při plavání se brýle nijak neposouvaly a krásně držely na svém místě.  Brýle mají spoustu drobných detailů, které dokazují precizní zpracování brýlí, a to já rád! Loga Michael Phelps jsou nejen na silikonovém pásku, ale i na pravé očnici brýlí. Pásek je rozdvojený a spojený jednoduchou efektivní přezkou. U tohoto typu přezek se brýle při plavání často povolují, v případ...

Tento produkt se nachází v kategorii Plavecké brýle, je v nabídce značky Aqua Sphere, Michael Phelps v nabídce e-shopu Swimaholic.cz.

Plavecké brýle michael phelps xceed bílo/kouřová - parametry produktu

Plavecké brýle michael phelps xceed bílo/kouřová - historie ceny a dostupnosti

Plavecké brýle michael phelps xceed bílo/kouřová - další zajímavé produkty

Plavecké brýle michael phelps xceed bílo/kouřová - jak nakoupit nejvýhodnější?